Λάμπης Λιβιεράτος: Η νέα του ζωή! Αυτοί του λείπουν όταν είναι στην Κεφαλονιά
Showbiz

Λάμπης Λιβιεράτος: Η νέα του ζωή! Αυτοί του λείπουν όταν είναι στην Κεφαλονιά

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη για τα επαγγελματικά του σχέδια, την οικογένειά του και όχι μόνο.

«Το μοιράζω ανάμεσα στην Κεφαλονιά και την Αθήνα. Αφορμή είναι αγαπημένα πρόσωπα στην Αθήνα και η δουλειά μου. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει και λείπουν πια για σπουδές. Αλλά πάντα υπάρχει κάποιος λόγος να με γυρίζει στην Αθήνα. Μετά από τόσα χρόνια μπορώ να προσφέρω αυτή την μικρή πολυτέλεια στον εαυτό μου να μπορεί να πηγαίνει σε μέρη πιο ήρεμα για να επιστρέφω και να τα δίνω όλα στο live», είπε αρχικά ο Λάμπης Λιβεριάτος.

Ο ίδιος τόνισε ότι όταν είναι στην Κεφαλονιά του λείπουν οι φίλοι του, η σύντροφός του και τα παιδιά του.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος αναφέρθηκε και στην κόρη του Δανάη που διαπρέπει στο χώρο της μουσικής.
«Ποιος πατέρας δεν νιώθει συγκίνηση όταν βλέπει το παιδί του να δημιουργεί. Θα είμαι πάντα δίπλα της», είπε.

«Δεν έχω χάσει την παιδικότητά μου. Συμβουλεύω και τα παιδιά μου να μην χάσουν το παιδί μέσα τους. Δεν πειράζει να είσαι ευάλωτος και ας κλάψεις και κάποια στιγμή δεν πειράζει», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά ανθρώπους που δεν του στάθηκαν στα δύσκολα ο ίδιος εξήγησε: «Έτσι είμαστε οι άνθρωποι. Κάποιοι θα σου φερθούν καλά και κάποιοι όχι. Προσπαθείς να κρατήσεις κοντά σου αυτούς που σου κάνουν καλό και ότι τοξικό να το απομακρύνεις».

Ο τραγουδιστής δήλωσε ακόμα: «Είχα την τύχη να συνεργαστώ με σπουδαίους καλλιτέχνες. Κρατάω μέσα μου τις ωραίες στιγμές, στις αποσκευές μου. Έχοντας αντλήσει όλη αυτή την εμπειρία μπορώ και κάνω αυτά τα live τα τελευταία 6 χρόνια με τη δική μου ομάδα ανθρώπων».

«Ο θάνατος είναι το μόνο που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, πρέπει να αγαπήσουμε περισσότερο τη ζωή. Για να είμαστε εδώ πρέπει κάποιος κύκλος να κλείσει με κάποιο τρόπο. Οι άνθρωποι υπάρχουν ακόμα και όταν φεύγουν. Τους έχεις στο μυαλό και τη ζωή σου», κατέληξε ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Δείτε τα βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved