Θεοδωρίδης-Νομικού: Ετοιμάζουν διπλή βάφτιση στη Μύκονο!
Showbiz

Θεοδωρίδης-Νομικού: Ετοιμάζουν διπλή βάφτιση στη Μύκονο!

Διπλή βάφτιση για τα παιδιά τους, τον Σάββα και την Αναστασία ετοιμάζουν σύντομα ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και η Δούκισσα Νομικού

Μάλιστα, σύμφωνα με το Secret το ευτυχισμένο ζευγάρι σχεδιάζει το διπλό αυτό μυστήριο για τα παιδιά του να γίνει στον αγαπημένο του τόπο, τη Μύκονο όπου βρίσκεται και η εξοχική κατοικία της οικογένειας Σαββίδη.

Το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε των δύο ερωτευμένων οι οποίοι τρία χρόνια μετά πήραν την απόφαση να παντρευτούν. Αυτό συνέβη στις 10 Ιουνίου 2017 σε ένα γραφικό εκκλησάκι που βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας του επιχειρηματία στη Μύκονο. Ο γάμος έγινε μακριά από όλους και όλα και το ζευγάρι απόλαυσε αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή της κοινής του ζωής.

Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο στις 25 Μαρτίου του 2018 και από την αρχή είχαν συμφωνήσει πως ο μικρός θα πάρει το όνομα Σάββας. Η κόρη τους γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019 και θα πάρει το όνομα Αναστασία.

Άγνωστο παραμένει πότε ακριβώς θα γίνει η διπλή βάφτιση όμως οργανωτική όπως είναι η Δούκισσα Νομικού, θα φροντίσει ώστε όλα να είναι έτοιμα την κατάλληλη στιγμή για να υποδεχτεί τους εκλεκτούς καλεσμένους της οικογένειας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved