Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Παπουτσάκη! Η αγωνία και το βίντεο μέσα από τα Επείγοντα!
Showbiz

Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Παπουτσάκη! Η αγωνία και το βίντεο μέσα από τα Επείγοντα!

Ένα ατύχημα είχε η Κατερίνα Παπουτσάκη το οποίο μάλιστα την οδήγησε στο νοσοκομείο

Χθες ήταν η τελευταία παράσταση για την "Αυλή των θαυμάτων" που ανέβαινε στο Μέγαρο Μουσικής και το ατύχημα της ηθοποιού έγινε μόλις λίγες ώρες πριν και φυσικά το γεγονός από μόνο του άγχωσε απίστευτα την Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία αμέσως βρέθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου προκειμένου να δει τι της συμβαίνει και αν θα κατάφερνε να δώσει το παρών στο φινάλε αυτής της καταπληκτικής δουλειάς.

«Στα επείγοντα, έχω χτυπήσει το χέρι μου και έχω έρθει εδώ για να με δει ο γιατρός. Έπεσα ο μπούφος και έχω λίγο άγχος για το αν θα προλάβω και αν θα είμαι ok για την παράσταση», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο βίντεο που ανέβασε μέσα από το νοσοκομείο.

Η ίδια μάλιστα απέδωσε το ατύχημά της σε... μάτι, κάνοντας φυσικά πλάκα. Πάντως, η όμορφη ηθοποιός έφυγε από το νοσοκομείο με σπασμένο χέρι, προφανώς το μικρό της δαχτυλάκι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανήρτησε μετά το τέλος της περίθαλψής της. Δείτε το βίντεο παρακάτω που ανέβασε η ηθοποιός:

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβασε και κάποια άλλα instastories, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως τελικά όλα πήγαν καλά και εμφανίστηκε στην παράσταση για να φέρει σε πέρας τον ρόλο της, στο τελευταίο ανέβασμά της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved