H Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της Φαίδρα «φλερτάρουν» με το «Asia Express»
Showbiz

H Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της Φαίδρα «φλερτάρουν» με το «Asia Express»

Μετά τους Τότσικα - Ρέβη, Πανταζη - Κόνι Μεταξά, Σόμμερ - Παπαδάκη, και η Βάνα Μπάρμπα μαζί με την κόρη της Φαίδρα «φλερτάρουν» με το νέο ριάλιτι του Star.

Οι συντελεστές του «Asia Express», με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίου, μετρούν αντίστροφα, με την παραγωγή να θέλει να αρχίσουν τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής, που θα προβληθεί από το Star, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, πριν από το Πάσχα!

Τα εννέα ζευγάρια των celebrities, που ακόμη αναζητούνται, θα προσπαθήσουν να ταξιδέψουν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να διασχίσουν τέσσερις χώρες της Ασίας. Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη, Ταϊλάνδη είναι οι σταθμοί του πρώτου ταξιδιού on the road όπου θα κληθούν να βρεθούν οι παίκτες. Οι διάσημοι ταξιδιώτες θα πρέπει να ταξιδέψουν με λίγα χρήματα, ίσως και με ένα ευρώ την ημέρα, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όρια τους, αφού οι δυσκολίες θα είναι πολλές, θα πρέπει με ένα ευρώ να μετακινηθούν, να κοιμηθούν και να φάνε. Μέχρι τώρα δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν δεχτεί πρόταση, ωστόσο η παραγωγή δεν έχει κατορθώσει να συμπληρώσει και να βρει τα ζευγάρια που θα πάρουν το «ρίσκο». Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «Asia Express» οι συμμετέχοντες δεν θα πρέπει να έχουν ξαναζήσει την εμπειρία ενός ριάλιτι. Οπότε πολλά από τα πρόσωπα που είχαν ακουστεί μέχρι στιγμής αποκλείονται. Ενα από αυτά ήταν και η Βάνα Μπάρμπα, που μαζί με την κόρη της Φαίδρα καλοβλέπουν την πρόταση!

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved