Ειρήνη Κολιδά: Έτοιμη να συγκατοικήσει με τον σύντροφό της
Showbiz

Ειρήνη Κολιδά: Έτοιμη να συγκατοικήσει με τον σύντροφό της

Ενάμισης χρόνος παράφορου έρωτα είναι ικανή συνθήκη για να οδηγήσει την Ειρήνη Κολιδά και τον σύντροφο της, Σταμάτη, κάτω από την ίδια στέγη.

Η εντυπωσιακή γυμνάστρια Ειρήνη Κολιδά χαμογελά στο πλευρό του συντρόφου της, Σταμάτη, ο οποίος δραστηριοποιείται στον καλλιτεχνικό χώρο. Το ζευγάρι ζει εδώ και ενάμιση χρόνο έναν δυνατό έρωτα, που το έχει οδηγήσει στην απόφαση του επόμενου βήματος, αυτό της συγκατοίκησης. Μαζί ονειρεύονται να φτιάξουν μια ζεστή ερωτική φωλιά.

Η απόφαση ελήφθη κατόπιν ώριμης σκέψης, αφού προτεραιότητα της Ειρήνης είναι ο μοναχογιός της Αλέξανδρος και την απασχολούσε το πώς εκείνος θα αποδεχόταν τη νέα κατάσταση στο σπίτι. Οπως φάνηκε, το crash test πήγε καλύτερα από όσο η ίδια περίμενε και όλα έχουν πλέον δρομολογηθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Η Ε. Κολιδά δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της. Είναι πιο χαμογελαστή, πιο λαμπερή και πιο χαλαρή από ποτέ. Οταν οι φίλοι της τη ρωτούν ηώς νιώθει-αυτόν τον ενάμιση χρόνο, εκείνη δηλώνει χωρίς περιστροφές: «Βιώνω την πιο ήρεμη, ευτυχισμένη και χαρούμενη περίοδο της ζωής μου». Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μάλιστα, ανήρτησε μια ανατρεπτική, ωστόσο τρυφερή κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας; «Και τώρα ο έρωτας ο λυσιμελής με παρασύρει...».

Επειδή θεωρεί πολύ σημαντικό τον χώρο του σπιτιού και δίνει ιδιαίτερη σημασία στη θετική ενέργεια που οφείλει να ρέει απρόσκοπτα, η Ειρήνη έχει σκεφτεί ήδη πώς θα αναμορφώσει και πώς θα διακοσμήσει όλα τα δωμάτια, προκειμένου να στεγάσουν τη νέα και πολλά υποσχόμενη ερωτική της πραγματικότητα.

Πηγή:RealLife

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved