Survivor: Χρυσαειδή: Θα ντυθεί νυφούλα μετά το παιχνίδι - Η ημερομηνία γάμου και ο σύντροφός της
Showbiz

Survivor: Χρυσαειδή: Θα ντυθεί νυφούλα μετά το παιχνίδι - Η ημερομηνία γάμου και ο σύντροφός της

Αμέσως μετά το «Survivor», η αθλήτρια Σταυρούλα Χρυσαειδή θα οργανώσει τον γάμο της με τον πρωταθλητή  του στίβου Παναγιώτη Τριβυζά, που θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Εχει πετύχει σημαντικές διακρίσεις στον στίβο και πλέον δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο «Survivor». Η εντυπωσιακή Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας, το 2021 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 3.000 μ. στιπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο έτρεξε στα 5 χιλιόμετρα που διεξήχθησαν παράλληλα με τον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας. Εκτοτε ασχολείται με το personal training και έχει παρουσία στα social media, μέσω των οποίων δίνει συμβουλές για fitness και διατροφή.

Παράλληλα με τη μεγάλη αγάπη της για τον αθλητισμό, η 26χρονη απολαμβάνει το σκι και τα παιχνίδια. Μάλιστα στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα». Μπορεί να αποχώρησε από την ενεργό δράση, αλλά ο στίβος δεν σταμάτησε να υπάρχει στη ζωή της και, μάλιστα, έχει γίνει... οικογενειακή υπόθεση. Μόλις επιστρέψει από τον Αγιο Δομίνικο, η Σταυρούλα θα οργανώσει τον γάμο της με τον πρωταθλητή του σπριντ Παναγιώτη Τριβυζά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο.

Επειτα από πέντε χρόνια σχέσης, οι δύο αθλητές πήραν την απόφαση να ενώσουν και τις ζωές τους, εκτός από τις προπονήσεις τους. Η πρόταση γάμου έγινε το 2018 σε ένα ταξίδι στη Μαγιόρκα που θα θυμούνται και οι δύο για πάντα... Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Παναγιώτης είχε άγχος, γιατί είχε κρύψει το δαχτυλίδι στη βαλίτσα τους και προσπαθούσε να μην το ανακαλύψει η αγαπημένη του. Εκτός από κορυφαίος αθλητής του σπριντ, ο Π.Τριβυζάς είναι και πυροσβέστης. Αξίζει να σημειωθεί ότι έδωσε προσωπικό αγώνα στις πρόσφατες φωτιές στη Βαρυμπόμπη, αλλά και κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς», πριν από έναν μήνα, όταν παρέλυσε η Αττική. Πιστός στο καθήκον του πυροσβέστη, δίνει το «παρών» κάθε φορά που χρειάζεται. Το ζευγάρι συζεί σε ένα όμορφο σπίτι στο Περιστέρι μαζί με τα δύο σκυλιά τους τη Χάνα και τον Οσκαρ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved