Survivor: Αθηνά Ευμορφιάδη: Αυτός είναι ο λόγος που η Ευρυδίκη ξέσπασε στην αποχώρηση μου
Showbiz

Survivor: Αθηνά Ευμορφιάδη: Αυτός είναι ο λόγος που η Ευρυδίκη ξέσπασε στην αποχώρηση μου

Η Αθηνά Ευμορφιάδη μετά από δύο μήνες παραμονής στο Survivor αποχώρησε οικειοθελώς.

Η 32χρονη πρωταθλήτρια kick boxing μίλησε για το πώς ήταν η επάνοδος της στην Ελλάδα και τι την δυσκόλεψε περισσότερο.

Πώς ήταν η επάνοδος στη Ελλάδα και την καθημερινότητά σου ύστερα από δύο μήνες στον Άγιο Δομίνικο;

Χρειαζόμουν ξεκούραση. Σκέψου ότι είχα να κοιμηθώ δύο μήνες. Όσοι πιστεύουν ότι μπορούμε να κοιμηθούμε στο σανίδι γελιούνται. Σηκωνόμασταν το πρωί με μελανιές και φοβερούς μυϊκούς πόνους. Πόσο μάλλον κάποιες μέρες που έβρεχε κιόλας και η καλύβα μας γέμιζε νερό. Και ψυχολογικά ήμουν πολύ πιεσμένη. Από την πείνα και την εξάντληση είχα νεύρα. Και για να μην ξεσπάω στους συμπαίκτες μου πήγαινα μόνη μου στο δάσος και έκλαιγα. Τι να σου πω τώρα; Ότι δεν μπορούσα ούτε νερό να πιω και για δύο μήνες έβρεχα απλά τα χείλη μου με το νερό της καρύδας; Ευτυχώς, η υποδοχή των δικών μου ανθρώπων και η αγκαλιά τους μου πρόσφεραν τη μεγαλύτερη ξεκούραση.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Η απλυσιά. Σκέψου ότι κάναμε μπάνιο μία φορά την εβδομάδα στην παραλία. Παρακαλούσαμε να έχει αγώνισμα στο νερό για να ξεπλυθούμε εκεί. Όταν έφυγα και πήγα στο ξενοδοχείο, ήμουν μία ώρα στο μπάνιο και πλενόμουν. Αφού ο δημοσιογράφος που με συνόδευε νόμιζε ότι έπαθα κάτι. Δεν έβγαζα χώμα από πάνω μου. Λάσπη έβγαζα… Ένα ακόμη στοιχείο που με ενόχλησε είναι ότι οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες μου μπήκαν μέσα στο παιχνίδι έχοντας ο καθένας τη δική του στρατηγική.

Τι στρατηγική είχε, για παράδειγμα, η Μυριέλλα Κουρεντή;

Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτή τη γυναίκα. Ό,τι και να πω θα βρει έναν τρόπο να με διαψεύσει. Ακόμα και πράγματα που είχαμε όλοι δει, μας έλεγε ότι δεν ήταν αυτό που νομίζαμε. Έλεγε τη μία μέρα ένα ψέμα και την επομένη αναιρούσε αυτό που είχε πει, λέγοντας ένα καινούριο ψέμα.

Και ο Βαλάντης τι στρατηγική ακολουθούσε;

Με τον Βαλάντη είχα καταλάβει από την αρχή ότι είναι ένας άνθρωπος που θέλει ειδική διαχείριση. Εγώ είχα βρει το κουμπί του, τον είχα από κοντά και τον ηρεμούσα. Αλλά κάποια στιγμή ακόμα κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε. Κι από ένα σημείο και μετά ήθελε να χτυπάει παλαμάκια κι εμείς να χορεύουμε.

Υπήρχε κάποιος παίκτης που δεν είχε καμιά στρατηγική;

Η Ευρυδίκη (σ.σ. Παπαδοπούλου), ο Πιλίδης κι εγώ.

Παρότι δεν ψηφίστηκες από τον κόσμο, σου έδωσε ο Γιώργος Λιανός την επιλογή να αποχωρήσεις γιατί, όπως είχες πει, δεν άντεχες άλλο μακριά από την οικογένειά σου.

Η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο βράδυ είχα μια συζήτηση με την Ευρυδίκη πάνω σε αυτό το θέμα κι αυτός είναι και ο λόγος που την είδατε να κλαίει όταν τελικά αποχώρησα. Της είχα πει ότι αν τελικά ο κόσμος με κρατούσε, θα τον ευχαριστούσα που έδωσε κάτι από το υστέρημά του και με ψήφισε και θα έκανα μια προσπάθεια να κρατηθώ λίγο ακόμα στο παιχνίδι. Όταν όμως ο Γιώργος μού έδωσε την επιλογή να επιστρέψω στην οικογένειά μου, προτίμησα να φύγω. Η Ευρυδίκη αισθάνθηκε ότι αθέτησα τον λόγο μου και για αυτό την είδατε να ξεσπάει με αυτό τον τρόπο. Ήμουν το στήριγμά της μέσα στο παιχνίδι, όπως κι εκείνη για εμένα.

Αυτό το δέσιμο που υπήρχε ανάμεσα σε εσένα και την Ευρυδίκη έχει να κάνει και με το ότι περάσατε και οι δύο ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας;

Ναι, ισχύει. Μου εμφανίστηκε δύο φορές καρκίνος στον τράχηλο της μήτρας. Μάλιστα, τη δεύτερη φορά μού είχαν πει ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην μπορέσω να κάνω ξανά παιδί. Εκεί ομολογώ ότι λύγισα. Και το μήνυμα που θέλω να δώσω σε όλες τις μανούλες είναι να πηγαίνουν τα κορίτσια τους να κάνουν το εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Στη δική μου περίπτωση, στάθηκα τυχερή γιατί βρέθηκε στον δρόμο μου μια καταπληκτική γιατρός, που όχι μόνο μου έσωσε τη ζωή, αλλά μου έδωσε τη δυνατότητα να μπορώ να φέρω στον κόσμο και μια άλλη ζωή.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved