Μαυρικίου: Ποιος είναι ο Κύπριος μουσικός που βρέθηκε ξαφνικά στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας
Showbiz

Μαυρικίου: Ποιος είναι ο Κύπριος μουσικός που βρέθηκε ξαφνικά στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας

Το όνομα του Μαυρίκιου Μαυρικίου βρέθηκε στα πρώτα trends του Τwitter τις τελευταίες ημέρες, ενώ απασχόλησε τις πρωινές εκπομπές.

Ποιος είναι όμως πραγματικά ο 30χρονος ηθοποιός, μουσικός, θεατρικός παραγωγός και συγγραφέας Μαυρίκιος Μαυρικίου και πώς φτάσαμε να αποτελεί ο γάμος του με τη μαθήτρια του, Ιλάειρα Ζήση, πρώτη είδηση στην ελληνική showbiz;

Ο Μαυρίκιος έχει περάσει σχεδόν από όλα τα μουσικά talent show, έχει υπογράψει μεγάλες θεατρικές παραγωγές, ενώ έχει στο βιογραφικό του μία σημαντική συνεργασία με τον Μίμη Πλέσσα. Ο ίδιος συνεχίζει να ξαφνιάζει τα media πριν από τον γάμο του, που θα γίνει στις 28 Αυγούστου στη Λεμεσό της Κύπρου, καθώς αναμένεται να ταξιδέψει σε μαγικούς προορισμούς. Σύμφωνα με την On time», το ζευγάρι δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει στο ταξιδιωτικό reality του Star. Τα γυρίσματα του projects, που θυμίζει αρκετά το παλαιότερο «Globetrotters» του ίδιου καναλιού, θα ξεκινήσουν κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Απρίλιο ή τον Μάιο και οι συμμετέχοντες (9 δίδυμα) θα πρέπει να επιβιώσουν σε χώρες της Ασίας (Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη, Ταϊλάνδη) έχοντας κάποιες ημέρες στη διάθεση τους και μπάτζετ το οποίο θα είναι μόλις 1 ευρώ.

Πριν από τον αρραβώνα, ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα έκαναν μαζί ένα σούπερ beaute και απόλαυσαν τις υπηρεσίες καλλωπισμού, προκειμένου να είναι λαμπεροί Από μανικιούρ, πεντικιούρ μέχρι μάσκες ματιών και προσώπου. «Τον ξέρω 10 χρονιά. Είναι εργασιομανής, ταλαντούχος, ένας καλός μουσικός, με ψυχή μικρού παιδιού», δήλωσε στο «Secret» συνεργάτιδα του, που επιμελήθηκε την εμφάνιση του ζευγαριού πριν από τον αρραβώνα, και αναφέρεται στη γνωριμία τους: «Με καλούσε πάντα στα γενέθλια του και χαιρόμουν πολύ για την πρόσκληση. Πήγαινα και ήταν αμοιβαία η συμπάθεια. Ετσι ήρθαμε και πιο κοντά και αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο». Αργότερα ήρθε και η συνεργασία μεταξύ τους με τη «Σταχτοπούτα», που ήταν παραγωγή του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ενώ ακολούθησαν το «Κλουβί με τις τρελές» και το «Χαμάμ γυναικών». Η ίδια συνεργάτιδα μάλιστα θυμάται: «Μου είχε πει κάποια στιγμή: "Εσένα θα σε πάρω μαζί μου" και έτσι έγινε. Τον ευχαριστώ πολύ που με κάλεσε σε αυτή την προσωπική του στιγμή τόσο για εκείνον όσο και για την οικογένεια του, που μας περιέβαλε όλους με πολλή αγάπη...».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατάγεται και μεγάλωσε στην Κύπρο, ενώ είναι βαφτισιμιός του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη. Σε ηλικία 5 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική. Απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ελληνικού Ωδείου Αθηνών και του Royal School of Music, ακολουθούσε σε κάθε του βήμα τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι. Γι' αυτό και από την ηλικία των 15 ετών δεν δίσταζε να λαμβάνει μέρος σε talents shows, για να δείξει στο τηλεοπτικό κοινό το ταλέντο του. Εχει περάσει από το «Dream Show», το «Χ-Factor», το, «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» και το «The Voice» ως ερμηνευτής, ενώ πλέον συστήνεται ως συνθέτης, ερμηνευτής, μαέστρος και παραγωγός μουσικών και θεατρικών θεαμάτων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved