Ευρυδίκη: Ο τρίτος γάμος, το μήνυμα στο Facebook και ο γιος της Άγγελος
Showbiz

Ευρυδίκη: Ο τρίτος γάμος, το μήνυμα στο Facebook και ο γιος της Άγγελος

Εχει τραγουδήσει ποπ, ροκ, λαϊκό, έντεχνο, σχεδόν όλα τα είδη και είναι πάντα υπέροχη. Φέτος η Ευρυδίκη κλείνει 30 χρόνια στη δισκογραφία.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς είναι η σχέση της με τον Γιώργο Θεοφάνους και για τους τρεις γάμους που έχει κάνει.

Με τον Γιώργο Θεοφάνους πώς είναι η σχέση σας σήμερα;

Εξαιρετική όπως πάντα. Δεν σταματήσαμε ποτέ να είμαστε οικογένεια. Και αυτό συμβαίνει όταν έχεις παιδιά και όταν υπάρχουν ουσιαστικά πράγματα που δένουν δύο ανθρώπους. Με εμάς δεν ήταν μόνο η μουσική μας, ήταν ολόκληρη η ζωή. Μας έδεναν τα ίδια πράγματα, τα νεανικά μας χρόνια, ζήσαμε μαζί στο τέλος μιας εφηβείας και όταν ξεκινάς να ονειρεύεσαι, να χτίζεις τη ζωή σου με έναν άνθρωποι τον έχεις για πάντα μέσα σου. Ζήσαμε μαζί τις δυσκολίες του κινήματος, τα πρώτα όνειρα, τους πρώτους στόχους, τις πρώτες επιτυχίες. Και μετά, βλέπεις και την εξέλιξη ενός ανθρώπου και λες τι ωραία μανικά χρόνια που ήταν εκείνα, αλλά και τι ωραία είμαστε σήμερα, δύο ώριμοι άνθρωποι, έχουμε τόσα να μας δένουν και ένα παιδί.

Εκανες τρεις γάμους. Νιώθεις βετεράνος;

Οταν παντρεύτηκα για πρώτη φορά, ήμουν μικρή και ένιωθα ότι δεν ήμουν έτοιμη. Ανήκα στην κατηγορία των ρομαντικών κοριτσιών που ονειρεύονται έναν πριγκιπικό γάμο. Πήγαμε λοιπόν στην εκκλησία με άμαξα με άλογα και είχαμε πολλά παρανυφάκια, πολλά στολίδια, πολλά λουλούδια. Ηταν ένας ρομαντικός γάμος. Τη δεύτερη φορά ήταν ένας λίγο πιο ροκ γάμος. Παντρευτήκαμε σε δημαρχείο, κάναμε ένα ροκ πάρτι ντυμένοι στα μαύρα και οι δύο, καμία σχέση. Και ο τρίτος γάμος έγινε γιατί πραγματικά τον ήθελα. Ηξερα γιατί παντρεύομαι. Ημουν πια και μεγάλη ηλικιακά και ώριμη, βρήκα τον άνθρωπό μου. Μέσα από τα προηγούμενα λάθη αναγνωρίζεις το σωστό όταν το βρεις. Ημουν επιφυλακτική, αλλά ο Μπομπ μου διέλυσε τις επιφυλάξεις με κάποιον μαγικό τρόπο. Οταν τον γνώρισα, ήμουν σε μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή μου, δεν ήξερα αν θα μπορούσα να εμπιστευτώ ξανά κάποιον άνθρωπο. Ηθελα να ζήσω μόνη μου, να είμαι εγώ και ο γιος μου εγώ και οι φίλες μου και οι φίλοι μου και να κάνω ο,τι μου κατεβαίνει στο κεφάλι, να μην έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν. Γενικά ήθελα να ζήσω για πρώτη φορά στη ζωή μου εγώ με τον εαυτό ου και να μάθω να είμαι ευτυχισμένη μόνη μου. Αλλαά πολύ γρήγορα μπήκε στη ζωή μου ο Μπομπ.

Πώς έγινε αυτό;

Μου είχε στείλει ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα στο Facebook, που μου έλεγε ότι έχει γράψει ένα τραγούδι για μένα. Με το μήνυμα του με προκαλούσε να τον γνωρίσω. Από τη μία για να δω τι έχει φανταστεί αυτός ο άνθρωπος για μένα, πώς με βλέπει, τι έχει γράψει για μένα, αφού προέρχεται από τη heavy metal σκηνή. Από την άλλη, μου το έκανε ξεκάθαρο ότι ήταν fan από το 1992, όταν ήταν στην εφηβεία του, και ότι ήμουν η αγαπημένη του τραγουδίστρια. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα το τραγούδι που έγραψε για μένα, αφενός ενθουσιάστηκα, ανυπομονούσα να μπούμε στο στούντιο να δουλέψουμε, και από την άλλη ένιωθα σαν μ' αυτόν τον άνθρωπο να έχουμε γνωριστεί ξανά. Ενιωθα πολύ οικεία, πολύ ζεστά και τον εμπιστεύτηκα αμέσως. Και έτσι ξεκίνησε η ιστορία μας. Είναι ο άνθρωπος που με κέρδισε με μια κουβέντα του: ότι γεννήθηκε για να με κάνει να χαμογελώ, για να με κάνει ευτυχισμένη. Ο στόχος της ζωής του είναι να κάνει εμένα ευτυχισμένη.

Ο γιος σου ο Αγγελος μένει ακόμα μαζί σας;

Ο Αγγελος είναι 25 ετών. Θα έφευγε πριν από δύο χρόνια για το μάστερ του αλλά η πανδημία τον κράτησε για ακόμη δύο χρόνια στην Ελλάδα. Πήρε το πτυχίο του στον σχεδιασμό video games και τώρα είναι στο δεύτερο πτυχίο του, στα οικονομικά - και μάλλον εκεί τον βλέπω να κατασταλάζει. Από τον Σεπτέμβριο με το καλό θα φύγει για το-μάστερ. Τώρα είμαστε όλοι μαζί. Το σπίτι μας είναι στο Νέο Ψυχικό, φτιάξαμε και ένα στούντιο με τον Μπομπ στο Χαλάνδρι, τα κάναμε όλα μαζί. Ηταν απόφαση ζωής σε μια μέρα.

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved