Ανδρέας Μικρούτσικος: «Σήμερα βλέπουμε πολλά νούμερα που δεν φέρνουν καν νούμερα»
Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Σήμερα βλέπουμε πολλά νούμερα που δεν φέρνουν καν νούμερα»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ο παρουσιαστής-πολυεργαλείο με το ξεχωριστό επικοινωνιακό χάρισμα, που συνέδεσε το όνομά του με τις χρυσές στιγμές της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως ο μεγαλύτερος «ανταγωνιστής» του τηλεοπτικά ήταν η Ρούλα Κορομηλά και μίλησε για τη μεγάλη τους κόντρα.

Ποιος θεωρείς πως υπήρξε ο μεγαλύτερος «ανταγωνιστής» σου τηλεοπτικά;

Η Ρούλα. Παίξαμε απέναντι στα πρωινά. Μεγάλη κόντρα. Άκου να δεις πώς ήταν η αρχή της σχέσης μας. Εγώ ήμουν «καθαρόαιμο» αλλά δεν ήμουν ανταγωνιστικός. Δεν κοίταζα τόσο τις θεαματικότητες, με ένοιαζαν περισσότερο οι τάσεις και οι ροπές. Η Ρούλα ήταν της αντίθετης σχολής. Βέβαια, η Ρούλα ήταν «η βασίλισσα του πρωινού». Ακόμα κι αν έβγαινα δεύτερος, αλλά ανθρώπινα δεύτερος χωρίς τρελές διαφορές, εγώ δεν είχα καμιά σκασίλα γιατί μέχρι να πάω το Mega δεν είχε πρωινό. Κάποιες φορές, λοιπόν, της έστελνα χαιρετίσματα στον αέρα. Έλεγα «γεια σου, ρε Ρούλα». Της έλεγαν οι δικοί της «είπε ο Μικρούτσικος για σένα». Και έλεγε στον αέρα «να σταματήσει το άλλο κανάλι να μιλάει για μένα» γιατί δεν πίστευε πως εγώ το έλεγα καλοπροαίρετα. Έναν χρόνο που παίζαμε απέναντι είχαμε δώσει μάχη στήθος με στήθος.

Θυμάμαι ότι με είχαν καλέσει και στο σόου που έκανε, το Ciao, και πήγα μετά χαράς. Mου είχε ζητήσει μάλιστα ο Ιταλός σκηνοθέτης να κάνω και πρόβα πριν από την εμφάνιση – που δεν είχα κάνει τηλεοπτική πρόβα ποτέ στη ζωή μου αλλά το έκανα για να μην τους κακοκαρδίσω. Και κάναμε μια καταπληκτική εκπομπή και στο φινάλε, επειδή την είχα άχτι που νόμιζε πως ήμουν άλλος, μου λέει «τελικά είσαι ένας άνθρωπος υπεράνω» – μάλιστα ήταν πίσω από ένα ριντό και άλλαζε για να περάσει στο επόμενο θέμα μετά τις διαφημίσεις. Και της λέω τότε «επίτρεψέ μου να σου κάνω το εξής». Και μπαίνω από πίσω, της κατεβάζω τα ρούχα και… ματς μουτς. «Είσαι τρελός» μου φώναζε. Αυτή ήταν η πρώτη μας γνωριμία από κοντά. Εκείνη την εποχή γίναμε μέχρι και νούμερο σε επιθεώρηση. Αποδείχτηκε πως είχαμε τη δύναμη να φέρνουμε νούμερα, αλλά δεν ήμασταν νούμερα. Σήμερα βλέπουμε πολλά νούμερα που δεν φέρνουν καν νούμερα.

Με τον Νίκο Κοκλώνη πώς ξεκίνησε η συνεργασία σας; Εχεις πει πολύ ωραία και γλυκά λόγια για τον τρόπο που σε προσέγγισε.

Τον είχα παρακολουθήσει τον Νίκο, έβλεπα τα «χαρούμενα Χριστούγεννα» που εμπεριέχει ως προσωπικότητα, άκουγα από συνεργάτες του τα καλύτερα λόγια. Κάποια στιγμή που είχα ξεκινήσει ένα αιχμηρό χιούμορ στο Big Brother, ως απάντηση σε μια επιθετικότητα που δεχόμουν μέσα στο παιχνίδι είχαμε ανταλλάξει με τον Νίκο κάποια μηνύματα. Έτσι, με κάλεσε επίσημα στο J2US. Δέχτηκα να πάω αλλά ήθελα να έχει τελειώσει η εκπομπή. Πήγα και έκανε πρόταση στον αέρα, πάντα θεαματικός και με αυτό τον αυθορμητισμό και τη χαρά που έχει, μία απολλώνια χαρά - είναι και απολλώνιος και διονυσιακός. Μετά το σόου λοιπόν είχα πάει και μιλήσαμε. Και είδα έναν Νίκο να θέλει να συνεργαστούμε - έτσι ξεκινήσαμε. Έχουμε μιλήσει για πολλά, μεσολάβησε η διακοπή της συνεργασίας του με το Ορθή και μετά το θέμα υγείας μου. Τώρα που είμαι καλά έχουμε πει να τα συζητήσουμε ξανά, του έχω ετοιμάσει ένα πολύ δυνατό πρότζεκτ που είχαμε συζητήσει.

Φέτος είσαι καθημερινά στη Super Κατερίνα. Φαίνεται να έχεις δημιουργήσει μια ωραία χημεία με την Κατερίνα.

Πέρσι είχα ξεκινήσει να πηγαίνω στην εκπομπή ως guest και με αιτία και αφορμή το περσινό Survivor. Για αυτό και πήγαινα μία φορά την εβδομάδα, μετά την αποχώρηση. Επειδή αυτό στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, ο Θέμης Μάλλης μου πρότεινε να εμφανίζομαι δύο φορές την εβδομάδα. Και φέτος αποφασίσαμε να έχω σταθερή παρουσία καθημερινά, αλλά μας πρόλαβαν τα θέματα υγείας και η τρίμηνη παραμονή μου στον Ευαγγελισμό. Επέστρεψα λίγο βεβιασμένα, γιατί ένιωθα πως τους έχω κρεμάσει, αλλά τελικά μου έκανε καλό. Περνάμε ωραία με την Κατερίνα, σε μια πολύ απαιτητική χρονιά. Είναι μια νέα εκπομπή, σε ένα νέο για την ομάδα κανάλι, ενώ φέτος έχει διαμορφωθεί και ένας καινούριος τηλεοπτικός χάρτης, με ένα Mega πολύ ενισχυμένο. Η Κατερίνα πέρασε και μια φάση με τα προσωπικά της. Και την καταλαβαίνω, θα διαφωνούσα να το περνάει και να κάνει σαν να μην υπάρχει. Αλλά είμαι υπέρ της φυγής από την πραγματικότητα προς τα μπροστά και όχι προς τα πίσω. Όταν συνήλθα και πήγα στην εκπομπή, την έπιασα και της είπα «σε παρακολουθούσα όταν βγήκα από την εντατική και σε έβλεπα θλιμμένη. Γιατί, βρε κοριτσάκι μου; Εσύ είσαι η χαρά της ζωής. Έχεις την επιτυχία σου, έχεις την ομορφιά σου. Δεν θέλει μία, δεν θέλεις δέκα!». Ξέρουμε όλοι πως όταν ραγίσει το γυαλί με τίποτα δεν το κολλάς. Δεν πρέπει να κάνει τον εαυτό της βαρόμετρο αυτών των καταστάσεων. Είναι ένας άνθρωπος ταλαντούχος, με εμπειρία, έχει κάνει τις σπουδές της, έχει τριφτεί με τα πράγματα, έχει κάνει πολλά βήματα, δεν είναι καθόλου τυχαία η θέση της στα πράγματα, με μια ευαισθησία στα όρια της υπερευαισθησίας και με απόλυτο σεβασμό προς εμένα.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved