Αποκλειστικό: Νεαρή Ελληνίδα παρουσιάστρια διανύει τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της!
Showbiz

Αποκλειστικό: Νεαρή Ελληνίδα παρουσιάστρια διανύει τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της!

Η είδηση κυκλοφορεί εδώ και μέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία όμως οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες για την εγκυμοσύνη γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας

Πρόκειται για παρουσιάστρια πρώτης γραμμής η οποία τελευταία λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της.

Αν και τα προηγούμενα χρόνια είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στη δουλειά, τον τελευταίο καιρό και βρήκε αυτό που της ταιριάζει και έχει άλλον αέρα όταν βγαίνει στο γυαλί ή βρίσκεται πίσω από ένα ραδιοφωνικό μικρόφωνο.

Στα προσωπικά της επίσης είναι πολύ καλά και μάλιστα ο έρωτάς της έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδος παρ' όλο που ο σύντροφός της είναι χαμηλών τόνων και δεν έχει μεγάλη αγάπη στην υπερέκθεση.

Τον τελευταίο καιρό οι δυο τους τα έχουν βρει στον απόλυτο βαθμό, είναι σίγουροι για τη σχέση τους, ζουν κάτω από την ίδια στέγη και μάλιστα έχουν ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις για το κοινό τους μέλλον.

Συζητήσεις που πλέον μπαίνουν σε άλλη βάση μετά την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης.

Η εγκυμοσύνη ήρθε ξαφνικά, δεν την είχαν σχεδιάσει δηλαδή όμως ήταν ό,τι πιο όμορφο και ελπιδοφόρο θα μπορούσε να συμβεί στους δύο ερωτευμένους οι οποίοι έτσι και αλλιώς τον τελευταίο καιρό είχαν αρχίσει να καλοβλέπουν την πιθανότητα να παντρευτούν και να φτιάξουν το σπιτικό τους.

Προληπτικοί και οι δύο, προς το παρόν δεν σκοπεύουν να αποκαλύψουν τίποτα για την εγκυμοσύνη ή να μιλήσουν γι' αυτή. Είναι άλλωστε τόσο νωρίς αφού η όμορφη παρουσιάστρια είναι μόλις λίγων εβδομάδων και θέλει, όπως λένε και οι παλιοί 'να δέσει" πρώτα το παιδί για να μπορούν πλέον να μιλούν δημόσια γι' αυτό αναμένοντας φυσικά τον τον ερχομό του καρπού του έρωτά τους.

Εν αναμονή λοιπόν να πάνε όλα καλά και να δούμε το εν λόγω ζευγάρι να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και να ζει το δικό του ρομαντικό παραμύθι με happy end.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved