Λία Τσουζντάν: Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμά της: «Ο πόλεμος κατέστρεψε τις παιδικές μου αναμνήσεις»
Showbiz

Λία Τσουζντάν: Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμά της: «Ο πόλεμος κατέστρεψε τις παιδικές μου αναμνήσεις»

Πόλεμος Ουκρανία: Με κομμένη την ανάσα και με την αγωνία σε κάθε της κύτταρο να την κυριεύει, η Λία Τσουζντάν, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και κάνει καριέρα στην Ελλάδα προσπαθεί με κάθε τρόπο να μένει ψύχραιμη, με όσα βλέπει να συμβαίνουν στην πατρίδα της, την Ουκρανία. 

Φόβος, αγωνία, αβεβαιότητα, τρόμος, απόγνωση. Η Λία Τσουζντάν, αν και ζει στην Ελλάδα, βιώνει όλα αυτά τα συναισθήματα, έχοντας μονίμως στο μυαλό της τους δικούς της ανθρώπους, την οικογένειά της που ζει στην Ουκρανία και έχει πέσει θύμα αυτού του εφιάλτη.

Μόνο που τα συναισθήματά της, όπως παραδέχεται με ανάρτησή της η Λία δεν περιορίζονται μόνο στα παραπάνω. Σε μία κατάθεση ψυχής μέσα από ένα μήνυμά της στο Instagram, η νεαρή καλλονή από την Ουκρανή εξομολογείται ότι την ψυχοπλακώνει και το αίσθημα του μίσους που ποτέ δεν είχε νιώσει μέχρι σήμερα.

«Ποτέ μου δεν έχω πει ότι μισώ κάποιον. Τώρα η πόλη μου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Οι δρόμοι που μεγάλωσα. Κάποιος που ενδεχομένως να είχα τη δυνατότητα να συναντήσω στο μετρό τώρα είναι νεκρός. Οι περισσότερες από τις παιδικές μου αναμνήσεις καταστράφηκαν από τον πόλεμο. Οι μόνες αναμνήσεις που έχω πλέον από την παιδική μου ηλικία είναι οι άνθρωποι και πλέον έχω αποδεχθεί το γεγονός ότι υπάρχει πιθανότητα να μην τους ξαναμιλήσω ποτέ. Είμαι πλέον πολύ κοντά στο να νιώσω μίσος».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved