Ντέμης Νικολαΐδης: Η απάντησή του για τις κοινές φωτογραφίες με την Κατερίνα Παναγοπούλου
Showbiz

Ντέμης Νικολαΐδης: Η απάντησή του για τις κοινές φωτογραφίες με την Κατερίνα Παναγοπούλου

 

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του πως έχει χάσει 15 κιλά και απάντησε πρώτη φορά για τις πρόσφατες κοινές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικό CIAO, εντόπισε πρόσφατα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στο Ψυχικό, μαζί με την Κατερίνα Παναγοπούλου και στις φωτογραφίες απεικονίζονται και οι δύο είναι χαλαροί και ευδιάθετοι.

Στα καρέ που δημοσιεύει το περιοδικό διακρίνεται και η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια ειδήσεων του Mega μαζί με τον ποδοσφαιριστή, χωρίς να διευκρινίζεται αν ήταν στην ίδια παρέα ή απλά έτυχε να συναντηθούν στο εστιατόριο και να χαιρετήθηκαν.

Και μπορεί να γράφτηκαν πολλά, όμως ο ίδιος βάζει τέλος στις φήμες!

Ο ίδιος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έδωσε την απάντησή του σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τον Δημήτρη Δανίκα.

Αδυνατισμένο σε βλέπω.

Έχω χάσει δεκαπέντε κιλά και πρέπει να πετάξω από πάνω μου άλλα δέκα. Πέρασα δύσκολα, αλλά τώρα είμαι καλά.

Σε πιστεύω, το πρόσωπό σου λάμπει.

Το καθημερινό μου πρόγραμμα περιλαμβάνει περπάτημα αρκετών χιλιομέτρων, κάποιες μέρες γυμναστική, γιόγκα, πιλάτες. Πρέπει να βρω τη φόρμα μου.

Και αυτή η ιστορία με την Κατερίνα Παναγοπούλου;

"Αστειότητες. Βρεθήκαμε συμπτωματικά με μια κοινή παρέα, κάπου εδώ κοντά. Αυτό και τίποτε άλλο. Μην πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις." απάντησε πρώτη φορά Ντέμης Νικολαΐδης.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved