Κρυσταλλία: «Πάντα προσπαθώ να μιλήσω μέσα από τη μουσική»
Showbiz

Κρυσταλλία: «Πάντα προσπαθώ να μιλήσω μέσα από τη μουσική»

Από την πρώτη κιόλας εμφάνιση της η τραγουδίστρια Κρυσταλλία Ρήγα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αυτό το διάστημα είναι η κριτής με τα χίλια πρόσωπα στο λαμπερό σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

«Δεν μου αρέσει η λέξη κριτής», είπε. «Είμαι, ας πούμε, ένας πιο απαιτητικός θεατής. Μαθαίνω πολλά μέσα από αυτή τη διαδικασία. Για παράδειγμα, μαθαίνω πώς να λέω "όχι", κάτι που με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Πώς να πεις "όχι" σε ένα παιδί και πόσο αυστηρός μπορείς να είσαι με κάποιον που καταθέτει την ψυχή του; Γνώρισα υπέροχα πλάσματα με θάρρος και γενναιοδωρία. Γέλασα, σοκαρίστηκα, έκλαψα, πέρασα πολύ όμορφα. Το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" είναι ένα όμορφο ταξίδι και νιώθω ότι εξελίχθηκα», εξήγησε, ενώ πρόσθεσε για τη συνύπαρξη της με τους Ελενα Χριστοπούλου, Τάκη Ζαχαράτο και Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είμαστε τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι, που όμως ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Είναι όλοι τους άριστοι επαγγελματίες, αλλά πάνω από όλα καταπληκτικοί άνθρωποι».

Λίγοι γνωρίζουν ότι η Κρυσταλλία έχει τελειώσει γαλλική φιλολογία. «Παρά την τηλεοπτική μου παρουσία, η μουσική και το τραγούδι συνεχίζουν να αποτελούν την προτεραιότητα μου. Αυτή την περίοδο ετοιμάζουμε με την Panik Records το καινούργιο μου ελληνόφωνο single, που θα κυκλοφορήσει μετά το ισπανόφωνο τραγούδι "Flama", στο οποίο συνυπογράφω τους στίχους. Πάντα προσπαθώ να μιλήσω μέσα από τη μουσική, τους στίχους και την οπτικοποίησή τους. Το "Flama", όπως και το νέο μου single εξυμνούν την ελευθερία της έκφρασης, προασπίζουν τη σεξουαλική απελευθέρωση και τη διαφορετικότητα».

Στα 18 της είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην παράσταση της μεγάλης Μαρινέλας και του Αντώνη Ρέμου στο «Αθηνών Αρένα». «Θυμάμαι να την παρακολουθώ από την κουίντα όσο τραγουδούσε, αλλά και να παρατηρώ με προσοχή, όσο βρισκόμουν μαζί της επί σκηνής τον τρόπο που κινείται, που εκφράζεται, που τραγουδά. Μας έλεγε πως έχει δουλέψει πολύ για τη φωνή της. Χρειάζεται-κόπο και δουλειά η επιτυχία», είπε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved