Κρυσταλλία Ρήγα: «Έχω σύμμαχο τον άνθρωπο μου»
Showbiz

Κρυσταλλία Ρήγα: «Έχω σύμμαχο τον άνθρωπο μου»

Πριν από έναν χρόνο, η Κρυσταλλία Ρήγα κράτησε στην αγκαλιά της τον γιο της.

«Αν δεν είναι η δημιουργία και η εξέλιξη μιας ζωής θαύμα, τότε τι είναι; Πάντα ένιωθα ότι η μητρότητα είναι ο πιο σπουδαίος ρόλος. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη που το βιώνω! Να φροντίζεις αυτό το μικρό πλασματάκι, να το διαμορφώνεις, να μαθαίνεις, να εκφράζεις τα συναισθήματα σου και να α να καλύπτεις τον εαυτό σου μέσα από αυτό. Πόση προσοχή χρειάζεται για να μη βγάλεις τους δικούς σου πόνους... Εχουμε μεγάλη ευθύνη οι γονείς», είπε η τραγουδίστρια.

«Είσαι εκατό τοις εκατό υπεύθυνος για μια ζωή. Και, ναι, αλλάζεις, αλλάζει η βιοχημεία του εγκεφάλου σου. Γίνομαι υπεύθυνη, αποκτώ υπομονή, παλεύω καθημερινά χωρίς να τα παρατάω, εκδηλώνω τα συναισθήματα μου με κάθε τρόπο και με όση ευγένεια και αγάπη έχω μέσα μου. Μαθαίνουμε από τον γιο μας, αλλά έχουμε να του μάθουμε άλλα τόσα, μέσα από τη στάση μας. Να του μάθουμε την αλληλεγγύη, την ευγένεια, τον σεβασμό, τον αυτοέλεγχο, τη γενναιοδωρία. Θα κάνουμε το πάντα να σταθούμε αντάξιοι του δώρου που μας προσφέρει αυτό το πλάσμα».

Ο ερχομός του παιδιού άλλαξε και τη σχέση της με τον σύζυγο τη, Δημήτρη Πλατανιά. «Το να είσαι γονιός δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, μάλλον από τα πιο δύσκολα. Είχα και έχω, όμως, συνοδοιπόρο και σύμμαχο τον άνθρωπο μου. Δυναμώνουμε μέρα με. τη μέρα μέσα από αυτή τη συνθήκη. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να μεγαλώνεις ένα , παιδί μόνος σου ή χωρίς την κατανόηση, του. ανθρώπου σου. "Κάντε ένα παιδί για να σας δέσει", λένε κάποιοι στα ζευγάρια και θεωρώ, πως αυτό είναι από τα πιο ανόητα πράγματα που έχω ακούσει. Ειδικά τους πρώτους μήνες, ένα παιδί μπορεί να δημιουργήσει τριβές ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς η κοινή ζωή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα μέχρι το παιδί να μεγαλώσει, να κοιμάται λίγο παραπάνω, να μπορεί σε ένα βαθμό να είναι αυτόνομο. Σιγά-σιγά βρίσκουμε τα πατήματα μας και τον χρόνο που χρειαζόμαστε για εμάς», εξήγησε.

Οσο για το αν σκέφτονται ένα ακόμη παιδί; «Θέλουμε πολύ να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια μας, όμως παράλληλα θέλουμε να ευχαριστηθούμε τον Νικηφόρο στα πρώτα στάδια της ζωής του. Παράλληλα, έχουμε και τις επαγγελματικές μας ισορροπίες, θέλουμε να είμαστε παρόντες και προσεκτικοί όσον αφορά τον ρόλο μας ως γονέων, οπότε όλα στον χρόνο τους και χωρίς επιπολαιότητες», απάντησε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved