Μιχάλης Συριόπουλος: «Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που δεν αγαπούν τη δουλειά τους»
Showbiz

Μιχάλης Συριόπουλος: «Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που δεν αγαπούν τη δουλειά τους»

Ο Μιχάλης Συριόπουλος μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές που έχει καλοδεχθεί στη ζωή του.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επαγγελματική πορεία του αλλά και στη συντροφικότητα που βίωσε εν μέσω πανδημίας.

Ο ηθοποιός Μιχάλης Συριόπουλος επέστρεψε στην τηλεόραση και ανυπομονεί κάθε φορά να πηγαίνει στο γύρισμα. «Χαίρομαι πολύ, η τηλεόραση με τους σωστούς συντελεστές-είναι ένα σπουδαίο εργαλείο. Πιστέψτε με, πάω στο γύρισμα με τη λαχτάρα που έχει ένα παιδί στο λούνα Παρκ!».

Τον παρακολουθούμε στη σειρά του ΜEGA «Σκοτεινή θάλασσα». «Σίγουρα έχω συναντήσει σε άνθρωπο στην πραγματική ζωή αυτόν τον χαρακτήρα», λέει για τον ήρωα που υποδύεται. «Ως ρόλο, τον αγαπώ και με ιντριγκάρει απίστευτα. Ως άνθρωπο, όμως, στην πραγματική ζωή δεν θα τον έκανα παρέα. Ολος αυτός ο τσαμπουκάς, η ειρωνεία, η ζήλια στον αδελφό του, το πώς χρησιμοποιείτο φλερτ για να καταφέρει πράγματα, πηγάζουν κυρίως από το ότι ο ίδιος δεν τα πάει καλά με τον εαυτό του. Στην προκειμένη φάση της ζωής μου, ευτυχώς δεν έχω πολλά κοινά με τον Ηρακλή... Στο παρελθόν μου, όμως, αναγνωρίζω κάποιες συμπεριφορές του».

Η περίοδος της καραντίνας ήταν ιδιαίτερη για τον Μιχάλη. «Πανδημία και έρωτας. Τα βίωσα και τα δύο στο πετσί μου! Σε σχέση με την πανδημία, πέρασα και περνάω από όλες τις φάσεις: φόβο, πανικό, θυμό, παραίτηση, κούραση... Αλλά αποφάσισα να ζήσω με αυτό, παλεύοντας και αισιοδοξώντας. Ετσι, στην πιο σκοτεινή περίοδο, αποφάσισα να ανοίξω θεατρικό εργαστήρι, το "τΖΕΝεράλε acting studio".

Αντιμετώπισα τους φόβους μου και είχα ανάγκη να δημιουργήσω. Οσο για τον έρωτα; Εν μέσω πανδημίας μου χτύπησε την πόρτα! Αυτό που έμαθα αυτά τα δύο χρόνια είναι να δοξάζω το τώρα και να πιστεύω στα πιο τρελά σενάρια», είπε με ενθουσιασμό. Αραγε, σκέφτεται το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας «Ατυπα, χωρίς χαρτιά, με τον δικό μου τρόπο, έχω δημιουργήσει την οικογένεια μου. ΟΚ, δεν έχω παιδί, έχω όμως σκυλί... Το θέμα του παιδιού είναι ένα κομμάτι που μου γαργαλάει τον εγκέφαλο. Θα δούμε», απάντησε.

Ο Μ. Συριόπουλος λατρεύει τα ταξίδια. «Θέλω να γυρίσω όσο το δυνατό τον κόσμο όλο! Αγαπώ τον άνθρωπο μου, τον σκύλο μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους με χιούμορ, την αθωότητα των παιδιών, τα Χριστούγεννα, τα γλυκά». Παρά την τρυφερότητα του, ωστόσο, δεν γυρίσει την πλάτη σε όλα όσα τον ενοχλούν.

«Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που δεν αγαπούν τη δουλειά τους. Με εκνευρίζει το ανθρώπινο είδος που πιστεύει ότι είναι ανώτερο είδος και έχει ρημάξει τα πάντα. Η γραφειοκρατία. Τα ψέματα. Εκνευρίζομαι που συνήθισα να βλέπω ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια. Εκνευρίζομαι μετά "πρέπει" που καταστρέφουν ζωές... Με θυμώνει ο ρατσισμός. Με τσαντίζει ο φασισμός. Μου τη δίνουν οι εμμονές και οι απόλυτοι άνθρωποι», είπε κατηγορηματικά. Εχοντας ήδη ένα θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν», ο Μ. Συριόπουλος δεν θα ήθελε να είναι τίποτα άλλο παρά ηθοποιός. «Αν δεν ήμουν ηθοποιός, δεν θα ήμουν τίποτα άλλο. Γιατί, πολύ απλά, θα πάλευα να γίνω αυτό που θα ήθελα», παραδέχθηκε στην Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved