Κουίζ για... δυνατούς λύτες! Τη γνωρίζετε και μάλιστα πολύ καλά - Hint: Παίκτρια του Big Brother!
Showbiz

Κουίζ για... δυνατούς λύτες! Τη γνωρίζετε και μάλιστα πολύ καλά - Hint: Παίκτρια του Big Brother!

Μπορεί να σας θυμίζει κάποια πολυφωτογραφημένη καλλονή από το εξωτερικό με πορεία στο μόντελινγκ και απαραιτήτως influencer που δεν σηκώνεται από το κρεβάτι της αν δεν έχουν πολλά μηδενικά οι προτάσεις που της κάνουν!

Η νεαρή κοπέλα που βλέπετε όμως στη φωτό δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Μας έχει συστηθεί ως αγρότισσα από τη Βέροια και είχε κάνει αισθητή την παρουσία της στο Big Brother πριν από ενάμιση χρόνο από το οποίο μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Πρόκειται για τη Ράνια Καραγιάννη, την αγρότισσα από τη Βέροια η οποία μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού ήταν πάντα χαμηλών τόνων, απέφευγε κακοτοπιές και εντάσεις και επιζητούσε την ηρεμία και την δικαιοσύνη στη συμβίωσή της.

Η Ράνια στο εισαγωγικό της βίντεο, είχε αυτοσυστηθεί τότε λέγοντας: “Είμαι η Ράνια Καραγιάννη. Κατάγομαι από το Κεφαλοχώρι Ημαθίας. Είμαι αγρότισσα και ο πατέρας μου καλλιεργεί ροδάκινα και ακτινίδια. Αγαπάω πάρα πολύ τη φύση. Από μικρή με θυμάμαι με τους γονείς μου και τα αδέρφια μου στα χωράφια και αυτό που θα μου λείψει πάρα πολύ μέσα στο σπίτι είναι το χωριό μου. Είμαι γκρινιάρα, είμαι εγωϊστρια, δυναμική. Παρεξηγούμαι κάποιες φορές εύκολα και λέω ψεμματάκια αθώα. Η δουλειά είναι πάρα πολύ δύσκολη η αγροτική όπως και να το κάνουμε. Είσαι μέσα στο κρύο, είσαι μέσα στην πολύ ζέστη, είσαι σε πολύ υγρασία”.

Η ίδια πλέον είναι μία άλλη αφού φρόντισε να ανανεώσει το στυλ και την εικόνα της. Αποχωρίστηκε τους πιο κίτρινους τόνους στα μαλλιά της και υιοθέτησε πιο "παγωμένους" του ξανθού, οι οποίοι ομολογουμένως τής πηγαίνουν πολύ.

Επίσης, έχει ανανεωθεί και στο μακιγιάζ και το στυλ ντυσίματός της και πλέον δείχνει μία άλλη.

Δείτε την παρακάτω σε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved