Μαρία Ηλιάκη: Το ταξίδι του Στέλιου στην Αθήνα, η ρομαντική βόλτα και η φώτο με την κόρη τους
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Το ταξίδι του Στέλιου στην Αθήνα, η ρομαντική βόλτα και η φώτο με την κόρη τους

Ο Στέλιος Μανουσάκης ταξίδεψε στην Ελλάδα για να δει την αγαπημένη του, Μαρία Ηλιάκη και την κόρη τους, Κατερίνα.

Ο γυναικολόγος πήρε άδεια από τη δουλειά του για μια βδομάδα και βρέθηκε κοντά στις δυο γυναίκες της ζωής του και πέρασε μοναδικές στιγμές.

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη να τους αναγκάζουν να μην περνούν πολύ χρόνο μαζί, η αγάπη τους όμως, ειδικά μετά τον ερχομό του παιδιού τους, έχει δυναμώσει.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Τι λες τώρα στο Mega είχε αποκαλύψει στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» ότι ερχόταν ο σύντροφός της και ήθελε να τον περιποιηθεί: «Έρχεται ο Στέλιος και θέλω να του μαγειρέψω. Αρνάκι δεν ξέρω να φτιάχνω αλλά σαλάτα με κοτόπουλο ξέρω».

Ο πατέρας τους παιδιού της ήρθε και πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές οι τρεις τους. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία να κάνει μία βόλτα οι δυο τους και να δειπνήσουν σε ένα υπέροχο εστιατόριο και απαθανάτισαν τη στιγμή.

Μάλιστα, το ευτυχισμένο ζευγάρι βίωσε μαγικές στιγμές με την κόρη του και απόλαυσε και τον περίπατο μαζί της, όπου η Μαρία φωτογράφισε την μικρή να είναι στην αγκαλιά του μπαμπά της!

Δείτε στην παρακάτω gallery πως πέρασε το ζευγάρι την εβδομάδα που ο Στέλιος είχε άδεια.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη: Εισέβαλε στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου - Η αναφορά στον Στέλιο Μανουσάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved