Αποκλειστικό: Λίγο πριν τη δίκη Λιγνάδη, η μητέρα βασικού μάρτυρα της υπόθεσης, λύνει τη σιωπή της!
Showbiz

Αποκλειστικό: Λίγο πριν τη δίκη Λιγνάδη, η μητέρα βασικού μάρτυρα της υπόθεσης, λύνει τη σιωπή της!

Μόλις λίγες ώρες πριν τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη που όλοι οι εμπλεκόμενοι ελπίζουν πως θα γίνει κανονικά -θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες δύο φορές που είχε οριστεί η ακροαματική διαδικασία, η δίκη δεν έγινε λόγω κολλημάτων- η μητέρα βασικού μάρτυρα της υπόθεσης, η Ε.Λ., λύνει τη σιωπή της και αποκαλύπτει αποκλειστικά στο gossip-tv όλα όσα έζησε και γνωρίζει από πρώτο χέρι δίπλα στο γιο της, Ι.Σ.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης στο δικαστήριο ήταν ψυχρός, ανέκφραστος και είχε πολύ παγωμένο βλέμμα»

Συνεχίζεται αύριο η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για 4 βιασμούς, έπειτα από δυο αναβολές, καθώς την πρώτη φορά ο δικηγόρος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας ζήτησε διακοπή της δίκης, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ τη δεύτερη φορά αναβλήθηκε λόγω κρούσματος κορονοϊού στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η μητέρα ενός εκ των βασικών μαρτύρων της υπόθεσης, του Ι.Σ., η Ε.Λ., μιλάει για πρώτη φορά αποκλειστικά στο gossip-tv για τα όσα γνωρίζει αλλά και για το πώς η ίδια βίωσε την "εμπλοκή" του γιου της σ' αυτήν.

Έχετε κάποια ενημέρωση σχετικά με την αυριανή δίκη;

Δεν έχουμε καμία απολύτως ενημέρωση, ξέρουμε ότι θα συνεχιστεί αύριο η δίκη, αλλά ακούγεται πως θα ξαναπάρουν αναβολή.

Μάθαμε πως ήσασταν μέσα στην αίθουσα δικαστηρίου την τελευταία φορά. Ο Δημήτρης Λιγνάδης πώς ήταν από κοντά; Πώς τον ψυχολογήσατε;

Ο Λιγνάδης την τελευταία φορά που τον είδα, στη δίκη δηλαδή, ήταν ψυχρός, ανέκφραστος και είχε ένα παγωμένο βλέμμα.

Ο γιος σας πώς είναι ψυχολογικά τις τελευταίες ημέρες; Έχετε άγχος για αύριο;

Ο γιος μου έχει αρκετό άγχος, δεν έχει ξανά εμπλακεί σε τέτοιες διαδικασίες και ανυπομονεί να τελειώσει όλο αυτό. Έκτος από τη σωματική κούραση δηλαδή, καθώς τρέχει όλη την ώρα στον δικηγόρο και στο δικαστήριο, υπάρχει και η ψυχολογική κούραση. Και όσο περνάνε οι ημέρες, αγχώνεται ακόμα πιο πολύ, γιατί θέλει να δικαιωθεί ο φίλος του και να τελειώσει όλο αυτό, και το καταλαβαίνω.

Ο γιος σας είναι φίλος ενός από τους κατήγορους του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κάθεται στο εδώλιο για 4 βιασμούς. Σας έχει μιλήσει για όσα γνωρίζει; Σας έχει περιγράψει κάποια επαφή του με τον Λιγνάδη;

Ο γιος μου την περίοδο εκείνη, - ήταν 17 χρονών- είχε έρθει με μεγάλη χαρά για να μου ανακοινώσει ότι επρόκειτο να γνωρίσει έναν πολύ μεγάλο και σπουδαίο ηθοποιό! Τον είχα ρωτήσει ποιος είναι, αλλά δεν θυμόταν το όνομά του. Μετά, μου είπε ότι βρέθηκαν σε κάτι παγκάκια και ότι τους συμβούλεψε να φύγουν στη Μύκονο για να ανοίξουν τα φτερά τους και για να μάθουν νέα πράγματα. Εκείνη την ημέρα μάλιστα τους είχε δώσει και από 20 ευρώ για να πιούν από έναν καφέ. Μου το είπε και αυτό αμέσως και τελείωσε εκεί το θέμα.

Εκείνη την ημέρα μάλιστα τους είχε δώσει και από 20 ευρώ για να πιούν από έναν καφέ. Μου το είπε και αυτό αμέσως και τελείωσε εκεί το θέμα.

Έπειτα από καιρό ήρθε να μου πει πάλι, ότι ήταν καλεσμένος με τους φίλους του, στην παράστασή του. Τα παιδιά πήγαν κανονικά, παρακολούθησαν την παράσταση και όταν πήγαν να τον συγχαρούν και από κοντά στο καμαρίνι του, τους πρότεινε να πάνε και στο σπίτι του για φαγητό.

Τα παιδιά ωστόσο δεν ήθελαν και πολύ να πάνε αλλά εκείνος επέμενε και κάπως έτσι οδηγήθηκαν στο σπίτι του ηθοποιού. Εκεί μάλιστα άρχισε να τους κάνει κάτι περίεργα. Συγκεκριμένα, ο γιος μου μού μίλησε για ένα παιχνίδι με ελατήρια που είχε στα μάτια του ο ηθοποιός. Και μετά από αυτό, αφού έφαγαν και ήπιαν, τους προσκάλεσε στην κρεβατοκάμαρά του για να συνευρεθούν όλοι μαζί. Τα παιδιά μετά από αυτό βέβαια θέλησαν να φύγουν, παρά τις προσπάθειές του να παραμείνουν κι άλλο στο σπίτι του.

Όταν σας τα μετέφερε όλα αυτά ο γιος σας, πώς αντιδράσατε; Αναρωτηθήκατε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, ή τον γνωρίζατε ήδη;

Ο γιος μου, μου τα μετέφερε όλα αυτά την επόμενη ημέρα, αλλά δεν του είπα και κάτι τρομερό. Τον συμβούλεψα μόνο να προσέχει και να μην μπλέξει πουθενά. Μετά από αυτό βέβαια δεν αναφέρθηκαν ξανά τα παιδιά στο όνομά του και το θέμα για εμάς έκλεισε εκεί.

Πώς αντιδράσατε όταν ενημερωθήκατε για τον φίλο του γιου σας, ότι δηλαδή κινήθηκε νομικά εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη;

Δεν το περίμενα με τίποτα και στεναχωρήθηκα πολύ για το παιδί. Θα μπορούσε να ήταν ο γιος μου στη θέση του. Μου ήταν πολύ ξαφνικό όλο αυτό, γιατί ο φίλος του γιου μου δεν μάς είχε μιλήσει ποτέ γι’ αυτό.

Έχετε σκεφτεί τι μπορεί να συμβεί αν αθωωθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης;

Δεν θέλω να σκέφτομαι αυτό το ενδεχόμενο. Πιστεύω πως τα παιδιά θα δικαιωθούν, θεωρώ πως η δικαιοσύνη θα κάνει καλά τη δουλειά της. Θέλω να είμαι αισιόδοξη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved