Ηρώ Πεκτέση: «Ο συνδυασμός του παλιού με το καινούργιο θα έχει ενδιαφέρον»
Showbiz

Ηρώ Πεκτέση: «Ο συνδυασμός του παλιού με το καινούργιο θα έχει ενδιαφέρον»

Η Ηρώ Πεκτέση, με αφορμή τη συμμετοχή της στα «Νεοκλασικά» του ΑLΡΗΑ και συγκεκριμένα στην αναβίωση του έργου «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», μίλησε γι’ αυτό το φιλόδοξο πρότζεκτ.

Επιπλέον, αποκάλυψε τα στοιχεία που έχουν αλλάξει στη νέα εκδοχή αλλά και τι πρόκειται να δούμε...

Τι αίσθηση σας έχει αφήσει, μέχρι τη στιγμή που μιλάμε, η τρέχουσα καλλιτεχνική περίοδος σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο;

Μου έχει πάρει την ανεμελιά. Ζούμε σε μια ζοφερή εποχή, που. αν έχεις λίγη ενσυναίσθηση, είναι αδύνατον να μη σε επηρεάσει. Παρ’ όλα αυτά, επιδιώκω να επικεντρώνομαι στο φως και στο λουλουδάκι που σπάει το πλακάκι για να βγει. Παραμένω δημιουργική, και αυτό είναι ανακουφιστικό. Αισθάνομαι ευγνώμων που κάνω τη δουλειά που αγαπώ.

Η τηλεοπτική επιστροφή σας, λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση των σειρών «Ζακέτα να πάρεις» και «Το αύριο μας ανήκει», γίνεται μέσα από τα «Νεοκλασικά» του ΑLPΗΑ. Τι σας κέντρισε το ενδιαφέρον;

Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πολύ η ιδέα να αναβιώσουν κλασικά έργα με νέα ματιά. Είναι έξυπνο. Από εκεί και πέρα, αυτό που με κινεί στην εκάστοτε επιλογή μου είναι οι άνθρωποι. Οι συνάδελφοι, που είναι όλοι ταλαντούχοι και χαρισματικοί, καθώς επίσης και ο σκηνοθέτης μας, ο Χρήστος Δήμας.

Πιστεύετε ότι το κοινό είναι έτοιμο να δει αγαπημένες κλασικές ταινίες με μία άλλη ματιά;

Πιστεύω ότι το κοινό της ελληνικής τηλεόρασης έχει αρχίσει σιγά-σιγά να μεταλλάσσεται. Επομένως, ο συνδυασμός του παλιού με το καινούργιο θα έχει ένα ενδιαφέρον στα μάτια του κόσμου.

Πρωταγωνιστείτε στην αναβίωση του έργου «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» των Αλέκου Σακελλάριου - Χρήστου Γιαννακόπουλου. Ποια είναι τα στοιχεία που έχουν προστεθεί ή αφαιρεθεί στο σήμερα;

Στην υπόθεση όλα παραμένουν ίδια. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ο τρόπος ζωής των χαρακτήρων, τα επαγγέλματα, οι πεποιθήσεις και κάποια στερεότυπα, που έχουν αφήσει βέβαια τα κατάλοιπο τους.

Τι χαρακτήρας είναι η Λόλα, η ηρωίδα που υποδύεστε;

Η Λόλα είναι ένα σύγχρονο κορίτσι με εθισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις αναρτήσεις και στις φωτογραφίες. Είναι ινφλουένσερ και έχει 200.000 διαδικτυακούς ακολούθους. Από εκεί και πέρα, στην προσωπική της ζωή έχει επιλέξει να έχει για σύντροφο της τον Αποστόλη. Εναν αρκετά μεγαλύτερο άντρα, ο οποίος, όμως, την κάνει να νιώθει σημαντική και ασφαλής.

Πώς θα αντιδράσει όταν μάθει ότι είναι ερωμένη και όχι αποκλειστική σύντροφος του Αποστόλη (Κρατερός Κστσούλης);

Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι το πώς θα αντιδράσει θα το ακούσουν...όλοι.

Υπάρχει περίπτωση να σας δούμε και σε κάποια άλλη μεταφορά θεατρικού έργου;

Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το γνωρίζω ακόμη.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια σας, είτε τηλεοπτικά είτε θεατρικά;

Υπάρχουν αρκετά πράγματα στα σκαριά, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμα για να μιλήσουμε αναλυτικά για αυτά.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved