Αποκλειστικό: Αυτή είναι η νέα σχέση του Γιώργου Λιβάνη και ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες
Showbiz

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η νέα σχέση του Γιώργου Λιβάνη και ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες

Η προσωπική ζωή του Γιώργου Λιβάνη τους τελευταίους μήνες βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα.

Από πέρσυ που η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, ο Γιώργος Λιβάνης έχει γίνει viral ουκ ολίγες φορές.

Και αφού πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τον δημοφιλή τραγουδιστή και τα προσωπικά του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μιας νεαρής κοπέλας που μάλιστα είναι και κούκλα.

Η κοπέλα με την οποία φέρεται να διατηρεί σχέση ονομάζεται Μαρία και ασχολείται με τη μουσική καθώς είναι Dj. Οι πληροφορίες μας θέλουν το ζευγάρι να μην κρύβεται και να αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα αφού κυκλοφορούν κανονικότατα και δεν διστάζουν να αποχωρούν και μαζί από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Γιώργος Λιβάνης.

Η Μαρία είναι ξανθιά και μόλις πριν από 3 μήνες έκλεισε τα 20 της χρόνια! Είναι άκρως εντυπωσιακή και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της -που έχουμε δει- είναι ένα πολύ ευχάριστο και λαμπερό κορίτσι! Όσα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram είναι πολύ προσεγμένα ενώ και αυτή μετρά πάνω από 10.000 followers.

Οι πηγές μας λένε ότι οι δυο τους περνούν πολύ όμορφα μαζί και ότι ο ένας έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο του άλλου! Μένει μόνο να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας. Πάντως εμείς εγκρίνουμε!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved