Ευγενία Σαμάρα: Η δικηγόρος του Σασμού έχει ένα κρυφό ταλέντο και το βλέπεις παντού στο σπίτι της
Showbiz

Ευγενία Σαμάρα: Η δικηγόρος του Σασμού έχει ένα κρυφό ταλέντο και το βλέπεις παντού στο σπίτι της

Μπορεί η Ευγενία Σαμαρά στο Σασμό να τρέχει με τις υποθέσεις της στις φυλακές και στα δικαστήρια, ωστόσο όταν μένει σπίτι κάνει θαύματα!

Ναι, μελετάει τον ρόλο της (δεν τον λες και εύκολο), ναι κάνει τις δουλίτσες της, ναι περνά υπέροχες στιγμές με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη όμως κάνει και κάτι ακόμη που δεν πάει ο νους σου.

Είναι αυτό που λέμε «μάθε τέχνη κι άστηνε».

Ποιο είναι λοιπόν το κρυφό ταλέντο της Ευγενίας Σαμαρά;

Το αποκάλυψε η ίδια μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram. Πολλές φορές έχουμε δει φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της, ωστόσο ποτέ δεν είχαμε φανταστεί πως τα υπέροχη καδράκια με τα κεντητά σχέδια που έχει διακοσμήσει διάφορες μεριές του σπιτιού της, είναι δικές της δημιουργίες.

«Από μικρή ηλικία όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, όταν η πραγματικότητα έμοιαζε να μην διαχειρίζεται, έφτιαχνα πράγματα με τα χέρια μου. Μου συγκέντρωνε το εσωτερικό μου χάος.

Άργησα να καταλάβω ότι έκανα ψυχοθεραπεία, διαλογισμό και ένα σωρό άλλες τεχνικές που τα επόμενα χρόνια θα πλήρωνα για να μάθω…
Καινούργιο αγαπημένο χόμπι -απαραίτητο στην, για ακόμη μια φορά, αδιαχείριστη πραγματικότητα-, το κέντημα. (Ευχαριστώ φίλη μου @ashinyday )
Το Σκ έπεσε δουλίτσα. 🪡», έγραψε η ίδια.

Δες τις φωτογραφίες και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό από την δεύτερη καλλιτεχνική της… ανησυχία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved