Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή-Το πρόβλημα υγείας και ο αγώνας να το ξεπεράσει
Showbiz

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή-Το πρόβλημα υγείας και ο αγώνας να το ξεπεράσει

Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Δύσκολες ώρες για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος εδώ και μερικές εβδομάδες προσπαθεί θαρραλέα να ξεπεράσει ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε εντελώς ξαφνικά, με τον ίδιο να έχει πίστη ότι σύντομα θα τραγουδήσει και πάλι μπροστά στο κοινό του.

Κάποιες μικρές ενοχλήσεις στο στομάχι ήταν η αιτία και η αφορμή ώστε η οικογένειά του να τον πείσει να κάνει γενικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, λίγο το χρώμα του, λίγο η πεσμένη διάθεσή του, δεν ήθελε και πολύ για να αναστατωθεί η υπέροχη και δεμένη οικογένειά του, την οποία ο ίδιος πάντα άκουγε πιστά. Δεν υπάρχει, άλλωστε, συνέντευξη που να μην αναφερθεί στα παιδιά του Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα και στη μοναδική σύζυγό του Αμαλία Δημητριάδη.

Οι πρώτες εξετάσεις που έκανε πριν από μερικές εβδομάδες έδειξαν κάποιους οργανικούς δείκτες ανεβασμένους, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός τόσο στον ίδιο όσο και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ο προσωπικός του γιατρός, ο οποίος του συνέστησε μια σειρά από γενικευμένες εξετάσεις. Ολόκληρη εποχή Ο 73χρονος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης, μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, προσπαθεί με θάρρος και αισιοδοξία να ξεπεράσει τον δικό του Γολγοθά.

Διαβάστε επίσης:

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Η μεταφυσική εμπειρία που είχε και η θέση του στην «κόντρα» Πασχάλη-Τόνι Σφήνου!

Συγκλονίζει ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία, χάθηκε ένας άνθρωπος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved