Πόλεμος Ουκρανία: Τζούλια Νόβα: «Καλούν όλα τα αγόρια και τους άντρες μέχρι 60 να πολεμήσουν»
Showbiz

Πόλεμος Ουκρανία: Τζούλια Νόβα: «Καλούν όλα τα αγόρια και τους άντρες μέχρι 60 να πολεμήσουν»

Πόλεμος Ουκρανία: Συγκομισμένη η Τζούλια Νόβα για τον πόλεμο στην πατρίδα της, την Ουκρανία, όπου μαίνεται για 7η ημέρα.

Η Τζούλια Νόβα μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον πόλεμο στην Ουκρανία, αποκαλύπτοντας πως η οικογένειά της είναι ασφαλής.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω συγγενείς και φίλους στην Ουκρανία. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ περίεργη. Στην πόλη που έμενα και είναι οι γιαγιάδες μου και οι φίλοι μου είναι σχετικά ήσυχα, σε σχέση με άλλες περιοχές. Αν και την πρώτη ημέρα ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα επειδή βομβάρδισαν το αεροδρόμιο και μια στρατιωτική αποθήκη που είναι κοντά εκεί που μένω.»!

Και πρόσθεσε: «Προς το παρόν είναι πιο οκ τα πράγματα. Αν εξαιρέσεις ότι καλούν όλα τα αγόρια και όλους αυτούς που είναι μέχρι 60 χρονών για να πολεμήσουν. Όταν είσαι 60 χρονών, πραγματικά δεν ξέρω η άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να σε στέλνουν στον πόλεμο να πολεμήσεις. Δεν ξέρω πόσες αντοχές έχει ένας άνθρωπος σε αυτή την ηλικία για κάτι τέτοιο αλλά τέλος πάντων ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε στο καλύτερο και σύντομα θα τελειώσει όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved