Κατσαβού: «Σε αυτό τα στάδιο που είμαι εγώ τώρα, δεν χωράει άλλος άνδρας, γιατί μεγαλώνω ένα παιδί»
Showbiz

Κατσαβού: «Σε αυτό τα στάδιο που είμαι εγώ τώρα, δεν χωράει άλλος άνδρας, γιατί μεγαλώνω ένα παιδί»

Η Αλίκη Κατσαβού σε συνέντευξή της ανέφερε ποια είναι η πιο όμορφη ανάμνηση που έχει από τον Κώστα Βουτσά.

Επίσης, η ηθοποιός μίλησε για το αν περνάει από το μυαλό της το ενδεχόμενο να ξανά φτιάξετε κάποια στιγμή τη ζωή της.

-Ποια είναι η πιο όμορφη ανάμνηση που έχετε από τον Κώστα Βουτσά;

Τα πρωινά μας με τον Κώστα, θα γινόντουσαν βιβλίο από μόνα τους. Ξύπναγε κάθε μέρα με μεγάλη όρεξη, εγώ από την άλλη, χρειαζόμουν καμιά ωρίτσα για να συνέλθω. Μου έκανε τόσο όμορφα τα πρωινά. Δεν έχω μόνο μια ιστορία να θυμάμαι, έχω όλα τα πρωινά της ζωής μου.

-Το ενδεχόμενο να ξανά φτιάξετε κάποια στιγμή τη ζωή σας, είναι κάτι που περνάει από το μυαλό σας;

Είναι νωρίς. Σε αυτό τα στάδιο που είμαι εγώ τώρα, δεν χωράει άλλος άνδρας, γιατί μεγαλώνω ένα παιδί το οποίο με χρειάζεται εξ ολοκλήρου. Αυτά τα πράγματα δεν προγραμματίζονται, αλλά επειδή δεν νιώθω την ανάγκη για μια άλλη σχέση, πιθανότατα δεν θα μου προκύψει και ποτέ. Έχω κλείσει την πόρτα. Τουλάχιστον αυτή την ώρα που μιλάμε, έτσι νιώθω. Η ζωή δεν είναι μόνο οι σχέσεις. Μπορώ να είμαι ευτυχισμένη και χωρίς να είμαι ζευγαρωμένη.

-Έχουν ακουστεί παρά πολλά για τη σχέση σας με την υπόλοιπη οικογένεια του Κώστα Βουτσά. Τελικά αυτό που μένει είναι η κοινή αγάπη για τον ίδιο άνθρωπο;

Οπωσδήποτε κάθε μια από εμάς, έχει εκφράσει τη βαθύτατη αγάπη για τον άνθρωπο που έφυγε. Από εκεί και πέρα, εγώ δεν αναμειγνύομαι στα όποια θέματα τυχόν υπάρχουν. Κρατάω καλή επαφή με όλους, γιατί θέλω ο Φοίβος στο μέλλον να ορίσει τις σχέσεις του με τους συγγενείς του. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα κληρονομικά και τα οικονομικά, μόνο σε ό,τι αφορά το παιδί ασχολήθηκα και ό,τι ορίζει ο νόμος.

-Στο σπίτι έχετε κάνει αλλαγές από τότε που «έφυγε» ο Κώστας Βουτσάς από τη ζωή;

Όχι ακόμα. Δεν έχω βρει τη δύναμη να κάνω αλλαγές στο σπίτι. Έχω δώσει τα μισά του ρούχα σε φιλανθρωπίες, μόνο αυτό. Έχω κρατήσει στο ακέραιο τον χώρο του γραφείο του, με όλα τα πράγματά του όπως τα άφησε. Με παρηγορεί. Ξέρω πως κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξω τον χώρο, αλλά προς το παρόν είναι παρηγορητικό, σαν να είναι κάπου εδώ…

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved