Στάθης Αγγελόπουλος: «Η πίστη και τα παιδιά μου είναι η δύναμη και η πυξίδα στη ζωή μου»
Showbiz

Στάθης Αγγελόπουλος: «Η πίστη και τα παιδιά μου είναι η δύναμη και η πυξίδα στη ζωή μου»

Ο Στάθης Αγγελόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για τη μάχη του με τον κορονοϊό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέφερε επίσης αν υπάρχει κάτι που άλλαξε στο σκεπτικό και την ζωή του μετά από αυτή τη δύσκολη εμπειρία και τι του δίνει δύναμη.

-Ο κορονοϊός σας έφτασε στην εντατική. Σας κυρίευσε ο φόβος;

Φυσικά και κυριεύθηκα από φόβο. Αφέθηκα στα χέρια των γιατρών. Χάρη σε αυτούς βρίσκομαι αυτή τη στιγμή εδώ μαζί σας. Σε αυτό το σημείο νιώθω έντονα την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους θεράποντες ιατρούς και νοσηλευτές της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία». Μα πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους και συναδέλφους καθώς και τη σύντροφό μου Περιστέρα Β. για την αμέριστη αγάπη και υποστήριξή τους.

-Εμμένετε στην άποψή σας ότι προτιμάτε να πεθάνετε από τον ιό παρά να κάνετε το εμβόλιο; Θέλετε λίγο να μου την εξηγήσετε;

Ας αποσαφηνίσουμε κάποια πράγματα σε αυτό το σημείο γιατί πολλά ανυπόστατα πράγματα έχουν ειπωθεί και άλλα τόσα έχουν παρερμηνευτεί από τις δηλώσεις μου. Καταρχήν να δηλώσω πως δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που ονομάζονται «αρνητές». Όλες οι δηλώσεις μου σχετικά με το εμβόλιο προέρχονται αφενός από την αμφιβολία μου σχετικά με την αποτελεσματικότητά του, αφετέρου από τον φόβο μου για τις παρενέργειές του. Μέχρι στιγμής δεν έχω αναθεωρήσει.

-Υπάρχει κάτι που αλλάξατε στο σκεπτικό και την ζωή σας μετά από αυτή τη δύσκολη εμπειρία;

Πάντα αλλάζεις, μέσα από τις δοκιμασίες αναδεικνύεται η πραγματική ταυτότητά σου λαξευμένη από τις δυσκολίες. Για εμένα αυτή η εμπειρία σηματοδότησε την αρχή για μια μετάβαση σε προσωπικό επίπεδο. Έμαθα να εκτιμώ και να απολαμβάνω τις απλές στιγμές της καθημερινότητάς μου. Να αφιερώνω χρόνο στους ανθρώπους που αγαπώ μα το βασικότερο, ν’ αγαπώ περισσότερο και ουσιαστικά τον εαυτό μου.

-Σε τι πιστεύετε; Τι σας δίνει δύναμη;

Πιστεύω στον Θεό και στην Αγάπη. Για εμένα αυτές οι δυο έννοιες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Ο Θεός σου δείχνει τον δρόμο για την αγάπη και η αγάπη σε οδηγεί στη θέωση. Είμαι χριστιανός ορθόδοξος. Η πίστη και τα παιδιά μου είναι η δύναμη και η πυξίδα στη ζωή μου.

-Αν μου βάζατε ένα soundtrack στη ζωή σας ποιο θα ήταν;

Νομίζω το Braveheart. Με εκφράζει και ταυτίζομαι απόλυτα με τον πρωταγωνιστή. Τον απλό καθημερινό άνθρωπο που υποκινείται από πάθη και μεγάλα ιδανικά ακόμα και από φόβο μα στο τέλος οδηγείται στη λύτρωση.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved