Δανάη Παππά: «Όταν έπαιζα στο Τατουάζ δεν άρεσα στο κοινό»
Showbiz

Δανάη Παππά: «Όταν έπαιζα στο Τατουάζ δεν άρεσα στο κοινό»

Η Δανάη Παππά θεωρείται και δικαίως ως μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της.

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε αν αντιμετώπισε ποτέ ρατσισμό για το ότι μεταπήδησε από τον χορό στην υποκριτική και αν πληγώθηκε από κάποια σχόλια που μπορεί να άκουσε στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά στο «Τατουάζ».

Αντιμετώπισες ποτέ ρατσισμό για το ότι μεταπήδησες από τον χορό στην υποκριτική;

Στην αρχή υπήρχε κάπως αυτή η αίσθηση. Το ένιωθα, αν και ποτέ δεν είπε κανείς κάτι σε μένα. Ένιωθα ότι πρέπει να αποδείξω και στον εαυτό μου και στους υπόλοιπους ότι για κάποιον λόγο είμαι εδώ.

Πληγώθηκες από κάποια σχόλια που μπορεί να άκουσες στην πρώτη σου χρονιά στο «Τατουάζ»;

Ναι, θυμάμαι την πρώτη χρονιά στο Twitter υπήρχε έντονος σχολιασμός. Δεν τους άρεσα, δεν τους άρεσε η υποκριτική μου, ο ρόλος, έλεγαν «τώρα τι κάνει αυτή εδώ πέρα». Πράγματα που διάβαζα και έλεγα από μέσα μου ότι είναι η πρώτη δουλειά ενός ανθρώπου σε ένα καινούργιο επάγγελμα, έχετε λίγο υπομονή. Όταν πρωτοεμφανίζεσαι κάπου, θες λίγο χρόνο να το συνηθίσεις όλο αυτό.

Τι σου έδωσε δύναμη να συνεχίσεις;

Δεν αφήνω τίποτα να περάσει έτσι. Και εγώ ήμουν με ένα ερωτηματικό μέσα μου. Έλεγα μήπως δεν μου ταιριάζει αυτό το πράγμα. Από τη στιγμή όμως που το ερωτεύτηκα και μου άρεσε, είπα ότι θα δουλέψω, θα βγάλω αίμα από τα πόδια μου για να νιώσω πρώτα απ’ όλα εγώ καλά για το πού είμαι και μετά θα το δουν και οι υπόλοιποι. Αν δεν ένιωθα καλά θα έλεγα, το προσπάθησα, όμως δεν μου ταιριάζει.

Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκες να τα παρατήσεις;

Στην αρχή ναι, υπήρξαν στιγμές που το σκεφτόμουν. Ένιωθα πάρα πολύ άσχημα γιατί ούτε εγώ ήξερα πώς λειτουργούν τα πράγματα με τα σχόλια από τον κόσμο και ότι πρέπει λίγο να φιλτράρω κάποια πράγματα. Πολλές φορές οι άνθρωποι σχολιάζουν κάτι με κακία και μπορεί τελικά να κάνουν μια προβολή του εαυτού τους. Να περνούν κάτι κακό εκείνη την ημέρα και να φέρονται έτσι. Έλεγα από μέσα μου ότι και ο μεγαλύτερος ηθοποιός του κόσμου παίρνει αρνητικά σχόλια, οπότε πρώτα νιώσε σίγουρη σαν Δανάη και σταμάτα να δίνεις σημασία. Πραγματικά αυτό έκανα και η ψυχολογία μου επανήλθε και περιορίστηκαν τα σχόλια αυτά.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved