Μιχάλης Συριόπουλος: «Με πείραξε η συμπεριφορά του, ήταν πολύ δυνατό το χαστούκι»
Showbiz

Μιχάλης Συριόπουλος: «Με πείραξε η συμπεριφορά του, ήταν πολύ δυνατό το χαστούκι»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (3-03) ο πρωταγωνιστής της σειράς Σκοτεινή Θάλασσα, Μιχάλης Συριόπουλος.

Ο ηθοποιός σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή της εφηβείας του, όταν στη Β Λυκείου «έφαγε» όπως είπε την πιο γερή σφαλιάρα.

«Δεν ήξερα κανέναν κι έπρεπε να χάσω πολλά κιλά. Στα 17 έπρεπε να χάσω 36 κιλά. Όταν πρωτοβγήκα πριν από 15 χρόνια, ήταν άλλος ο κόσμος. Σε ωθούσαν να είσαι όπως πρέπει να είσαι και να χωρέσεις σε ένα μοντέλο για να ξεκινήσεις για να γίνεις ηθοποιός… Κάποια στιγμή στη Β’ Λυκείου έφαγα την πιο γερή σφαλιάρα. Κάναμε Σ.Ε.Π. και πήγαμε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταυρούπολης, που είχε εκπρόσωπο από κάθε επάγγελμα για να μας μιλήσει.

Πήγα μέσα στη χαρά και ήξερα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά όχι το πώς. Μου είπε ηθοποιός από τη Θεσσαλονίκη, που δε ζει πια: «Αγόρι μου εσύ έτσι όπως είσαι, μόνο το ρόλο του Αγκόπ θα παίξεις στο θέατρο. Ήμουν παχύς και με σπυράκια…Πρέπει να χάσεις κιλά και τότε βλέπουμε τι θα κάνεις κι αν και τότε κατάλαβα ότι ήμουν χοντρός» είπε ο Μιχάλης Συριόπουλος και συμπλήρωσε:

«Με πείραξε η συμπεριφορά του, ήταν πολύ δυνατό το χαστούκι. Με στενοχώρησε. Μέχρι πέρυσι ήταν πολύ της μόδας οι άνθρωποι του θεάτρου να σου μιλούν άσχημα», εξομολογήθηκε.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved