Σκορδά – Λιάγκας: «Πάγωσαν» με την μεγάλη αλλαγή του Αποστολάκη: «Έγινε έναν κρακ μέσα μου»
Showbiz

Σκορδά – Λιάγκας: «Πάγωσαν» με την μεγάλη αλλαγή του Αποστολάκη: «Έγινε έναν κρακ μέσα μου»

Στο πλατό της εκπομπής Το Πρωινό φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (3-03) ο Κώστας Αποστολάκης. Τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν τον ηθοποιό αφού ο Κώστας Αποστολάκης άλλαξε εμφανισιακά έχοντας χάσει πολλά κιλά!

Οι παρουσιαστές μάλιστα κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους «πάγωσαν» με την εξομολόγηση του ηθοποιού.

«Έχασα κιλά ενώ δεν δούλευα, γιατί νηστεύω. Νηστεύω βάση θρησκείας... Τους τελευταίους δύο χρόνους τους τηρώ. Έχω αλλάξει τρόπο ζωής. Τον προηγούμενο τρόπο ζωής δεν τον άντεχα, είχε κουράσει τη ψυχή μου γιατί ταλαιπωριόμουν πάρα πολύ. Ήταν πράγματα συνειδησιακά, δεν τα καταλάβαινα. Άρχισα να μπαίνω σε όλο αυτό, με βοήθησε η πανδημία πάρα πολύ σε αυτό...

Εγώ έχασα συγγενείς μου στην Κρήτη αλλά η Γη τα δείχνει αυτά ποικιλοτρόπως, άλλος ωφελείται, άλλος όχι. Ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία. Δεν λέγεται τι συνέβη, γιατί δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις. Ο λόγος σταματάει κάπου και μετά αρχίζει ο ουρανός», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Έζησα ένα πραγματικό γεγονός στον ξύπνιο μου. Έγινε ένα θέμα... Έχω πει πολύ διαφορετικά πράγματα. Παλιά δεν πίστευα. Θέλω να σας πω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ ωραίο να αλλάζεις από θέση. Συνήθως αλλάζεις όταν αρρωσταίνεις, όταν η ζωή σου πάει χάλια, όταν στη δουλειά δεν σε θέλουν πια... δεν ξέρω τι… είσαι σε απόγνωση. Εγώ άλλαξα μέσα από μεγάλη χαρά. Ένιωσα θλίψη μόνο για τον προηγούμενο τρόπο ζωής μου αλλά υπάρχει μια ατάκα που πρέπει να την πούμε και είναι «ζήτησε και θα σου δοθεί». Πρέπει να το πιστέψεις πολύ και χωρίς αμφιβολίες», είπε και συνέχισε:

«Είμαι ο πιο ένοχος άνθρωπος από όλους γιατί δεν έχετε κάνει αυτά που έχω κάνει εγώ. Έχω κάνει αξιόποινα πράγματα... Έχω ζητήσει συγγνώμη, αλλιώς δεν γίνεται. Πλήγωσα ανθρώπους. Τώρα θα μας βλέπουν πολλοί άνθρωποι από τους οποίους έχω ζητήσει συγγνώμη. Όχι μη έχοντας δίκιο, αλλά αυτό είναι δευτερεύον, το σημαντικό είναι να ζητήσεις συγγνώμη από την ύπαρξή σου», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved