Ράμμος: «Δεν τα έχω με την Ζαρίφη» - Η τηλεφωνική παρέμβαση της παρουσιάστριας! Άφωνη η Καινούργιου
Showbiz

Ράμμος: «Δεν τα έχω με την Ζαρίφη» - Η τηλεφωνική παρέμβαση της παρουσιάστριας! Άφωνη η Καινούργιου

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (4-03) ο Αναστάσιος Ράμμος με αφορμή την πρεμιέρα του Total Blackout που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο (5-03) στον Alpha.

Ο τραγουδιστής με το που μπήκε πλατό , σήκωσε τα χέρια και άρχισε να φωνάζει: «Δεν τα έχω με τη Ζαρίφη, δεν τα έχω με τη Ζαρίφη!».

Η Κατερίνα Καινούργιου τον «τσίγκλησε» λίγο ακόμη σε σχέση με αυτό το θέμα με τον ίδιο να της απαντάει: «Δεν δέχεστε ότι είμαστε φίλοι και μας θέλετε μαζί». Λίγο αργότερα στην εκπομπή βγήκε τηλεφωνικά η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία επιβεβαίωσε τα λόγια του καλού της φίλου.

Δες τα αποσπάσματα

Εν τω μεταξύ σε κοινή τους συνέντευξη οι δυο τους αποκάλυψαν τι αγάπησε ο ένας στον άλλο ώστε να μιλάμε για σχέση ζωής

Αναστάσιος: Η Κατερίνα είναι ένας εξωγήινος! Ξεκάθαρα. Ένας άνθρωπος που σκέφτεται τελείως διαφορετικά από όλους τους άλλους, που βάζει τον εαυτό της πιο κάτω από όλους τους άλλους, δίνει τα πάντα, είναι δημιουργική, καλόκαρδη. Είναι από τους ανθρώπους που διατηρούν τον ρομαντισμό μέσα τους. Και, το κυριότερο, είναι Κριός και έχει πάντα δίκιο.

Κατερίνα: Εγώ λέω πως τον αγάπησα για το χιούμορ του – και όλοι ξέρουν πως λέει αυτά τα ανέκδοτα που μαρμαρώνεις για 3’. Νομίζω πως ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι είναι ο Ράμμος. Είναι ένας πολύ σκοτεινός άνθρωπος με πολύ φωτεινή διάθεση, που για μένα το να έχεις σκοτάδι και να το γυρίζεις σε φως είναι ο τέλειος συνδυασμός. Δεν θα συζητήσω για το ταλέντο του, θεωρώ πως ο Αναστάσιος έχει δείξει τα 3/10 του ταλέντου του. Δεν έχει συνειδητοποιήσει ο ίδιος τι φωνή έχει, τον νοιάζει η μουσική, είτε τραγουδάει ένα δικό του κομμάτι είτε μαζί με τη Γωγώ Τσαμπά ένα rock ‘n’ roll τραγούδι backstage. Επίσης, είναι το πιο καλόκαρδο παιδί που υπάρχει. Δεν νομίζω να ξέρει ο κόσμος πως το περασμένο καλοκαίρι με τις φωτιές, μαζί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο (σ.σ. τον Μισθοφόρο του Survivor), πήγε σε ένα καταφύγιο ζώων και γέμισε το αυτοκίνητό του με ζώα ώστε να τα μεταφέρει και να σωθούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved