Έρωτες στα χρόνια του Survivor (photos)
Showbiz

Έρωτες στα χρόνια του Survivor (photos)

Μπορεί να φταίει η αφαγία στο Survivor, η έλλειψη αγαπημένων προσώπων ή και η εξάντληση από τα αγωνίσματα.

Όπως και να έχει, ουκ ολίγοι παίκτες του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης έχουν ερωτευτεί συμπαίκτες ή και αντιπάλους τους πάνω στην άμμο του Αγίου Δομίνικου.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Βασάλος

Το 2017 η δημοσιογράφος συμπληρώνει μια αίτηση για να βρεθεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όμως δεν μπορεί με τίποτα να σκεφτεί ότι εκεί θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος της Μπλε ομάδας την προσεγγίζει και το ειδύλλιο ξεκινά. Να θυμίσουμε πως τον Κωνσταντίνο φλέρταραν πολλά κορίτσια, ακόμα και από την τουρκική ομάδα, όμως εκείνος επέλεξε την Ευρυδίκη. Ο ερωτάς τους άντεξε και έφερε και συγκατοίκηση.

Μυριέλλα Κουρεντή-Γιώργος Κατσαούνης

Θα τελειώσει το φετινό «Survivor» και ακόμα δεν θα έχουμε καταλάβει αν αυτοί οι δύο ερωτεύτηκαν ή όχι. Ο Γιώργος φίλησε τη Μυριέλλα σε μια δεδομένη στιγμή και εκείνη ανταποκρίθηκε. Ελα όμως που είπε στις κάμερες πως ο Γιώργος παρερμήνευσε τις κινήσεις της και ότι είναι κολλημένη με το αγόρι της τον Τζον... Μετά έγραψε γράμμα στον Γιώργο για να ξεκαθαρίσει τη θέση της και όταν του το έδωσε βρήκε πάλι την ευκαιρία να την… προσεγγίσει.

Κατερίνα Δαλάκα-Ατακάν Ισικτουτάν

Ακόμα ένας ελληνοτουρκικός έρωτας γεννήθηκε μπροστά στις κάμερες του «Survivor» του 2019. Η πρωταθλήτρια στίβου, Κατερίνα Δαλάκα, ήρθε κοντά με τον όμορφο Τούρκο, Ατακάν Ισικτουτάν, και για την ακρίβεια όταν εκείνος αποχώρησε από το παιχνίδι, της είπε ότι την αγαπάει. Το παιχνίδι τελείωσε, η Κατερίνα πήγε στην Τουρκία, αντάλλαξαν φωτό, ποστ, όμορφα λόγια αλλά η σχέση τους δεν προχώρησε ή τουλάχιστον δεν σοβάρεψε.

Σοφιάννα Αβραμάκη-Γιάννης Τσολάκης

Αν ισχύει πως χωρίς φωτιά δεν υπάρχει καπνός, τότε ισχύει και το ότι χωρίς αίσθημα δεν μπορεί να προκύψει μια αγκαλιά. Οι δύο παίκτες, Σοφιάννα Αβραμάκη και Γιάννης Τσολάκης, ήρθαν το τελευταίο διάστημα πολύ κοντά και παρόλο που λένε πως έχει ξεκινήσει μεταξύ τους μια μεγάλη φιλία (και μόνο), άνθρωποι της παραγωγής τονίζουν πως όταν κλείνουν οι κάμερες δεν αποχωρίζονται ούτε για μια στιγμή ο ένας τον άλλον. Από εμάς είναι «ναι» αφού ταιριάζουν απόλυτα, αλλά από τη Θωμαΐδα είναι μάλλον όχι, καθώς όπως έχει δείξει τρέφει και εκείνη αισθήματα για τον Γιάννη.

Νάντια Ζαγκλή-Σελίμ Σεμπά

Το μακρινό 2006 Ελληνες και Τούρκοι συναντιούνται στον Παναμά για το συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Η Νάντια συναντά τον Σελίμ και ένας ελληνοτουρκικός έρωτας αρχίζει. Τα μέσα της εποχής τους αποθεώνουν και μετά το παιχνίδι οι δυο τους παντρεύονται με πολιτικό γάμο στην Αθήνα. Ομως καθώς και οι δυο είχαν τα επαγγελματικά τους καθήκοντα στη χώρα που γεννήθηκαν και συνεχώς έπρεπε να μετακινούνται, μετά από τέσσερα χρόνια πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη-Σάκης Κατσούλης

Αυτό και αν είναι λαβ στόρι! Η Μαριλένα χωρίζει τον Σάκη και δηλώνει συμμετοχή στο περσινό «Survivor» για να τον ξεχάσει. Μπαίνει στο παιχνίδι και μάλιστα από τους πρώτους αγώνες όλοι - καταλαβαίνουν πως πρόκειται για μια πολύ δυνατή παίκτρια. Ομως ο Σάκης, που προφανώς ξέρει πώς να κυνηγάει τη γυναίκα που θέλει μπαίνει στο ριάλιτι και γίνεται... χαμός ή αλλιώς ξεκινάει ένα κυνηγητό άνευ όρων. Τελικά, για να παραδεχτούν πως αυτοί οι δύο είναι μαζί και ερωτευμένοι... πέρασαν μήνες από τον τελικό του ριάλιτι.

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved