Κατερίνα Παπουτσάκη: «Η βάση της σχέσης με τον σύζυγό μου είναι η επικοινωνία και η αγάπη»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Η βάση της σχέσης με τον σύζυγό μου είναι η επικοινωνία και η αγάπη»

Η Κατερίνα  Παπουτσάκη σε συνέντευξή της ανέφερε τι είδους μαμά είναι.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός σχολίασε επίσης αν ο μεγαλύτερος γιος της έχει καταλάβει πόσο αναγνωρίσιμη είναι και ποια είναι η βάση της σχέσης της με τον άντρα της

Τι είδους μαμά είσαι;

Νομίζω πως είμαι μια κανονική μαμά, που φροντίζει τα παιδιά της, τις δραστηριότητες τους κ.λπ. Μόνο τον τελευταίο μήνα δεν είμαι τόσο ενεργή όσο συνήθως. Ο μικρός είναι 3 ετών, αλλά με τον Μάξιμο, που είναι 9, κάναμε μια συζήτηση και κατάλαβε πως θα ήταν μόνο για ένα μήνα. Έτσι το αποφάσισα, αν και με πολλές ενοχές. Γενικά, είμαι πάρα πολύ εκεί και θέλω να είμαι εκεί, όχι επειδή το προστάζει ένας κώδικας, τον οποίο έχω έτσι κι αλλιώς ως άνθρωπος, αλλά επειδή το θέλω και νιώθω ότι είναι απαραίτητο.

Ο Μάξιμος έχει καταλάβει πόσο αναγνωρίσιμη είσαι;

Τελευταία, ίσως λίγο περισσότερο. Ήρθε και με είδε στην «Αυλή των θαυμάτων». «Καλή ήσουν, μαμά», μου είπε. Μου έκανε όμως και το εξής πολύ εύστοχο σχόλιο: «Και η παράσταση ήταν καλή, αλλά έχει πάρα πολλές απογοητεύσεις», λόγω αυτών που συμβαίνουν στους ήρωες του έργου, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Γενικά, ωστόσο, δεν παρατηρεί την όποια αναγνωρισιμότητα, νομίζω πως την έχει στο μυαλό του ως κάτι που απλώς συμβαίνει κάποιες φορές. Όπως είπα, άλλωστε, κι εγώ είμαι ένας πολύ κανονικός άνθρωπος, δεν συμβαίνει κάτι στην καθημερινή μας ζωή που θα μπορούσε να του δημιουργήσει εντυπώσεις. Η μαμά είναι απλώς η μαμά.

Τι λατρεύεις να κάνεις με τα παιδιά σου;

Να περνάμε χαλαρό, άσκοπο χρόνο σε πάρκα και παιδικές χαρές -χαλαρώνω πολύ κι εγώ μέσα από αυτό- , και να πηγαίνουμε εκδρομές.

Με το σύζυγο σου, Παναγιώτη Πιλαφά, κάνατε ένα γάμο-εξπρές, σε ελάχιστο χρόνο αφότου γνωριστήκατε, αλλά ο χρόνος σας δικαίωσε. Ποια είναι η βάση της σχέσης σας;

Μπορεί τότε να φάνηκε παράξενη η απόφαση μας να παντρευτούμε ενάμιση μήνα μετά τη γνωριμία μας, αλλά ήταν μονόδρομος . Ήταν δυνατό όλο αυτό που συνέβη ανάμεσα μας και νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή. Αυτό που προσπαθούμε και δουλεύουμε πολύ είναι η επικοινωνία. Αυτή είναι η βάση της σχέσης μας, η επικοινωνία, όπως και η αγάπη.

Θα έλεγες πως νιώθεις ευτυχισμένη, ολοκληρωμένη;

Σε αυτήν τη φάση, θα έλεγα πως είμαι πολύ καλά. Χρειάζεται να βάλω ορισμένα πράγματα ακόμη σε τάξη, να τα οργανώσω, και κάποια όρια σε άλλα για να είμαι καλύτερα. Είναι απαραίτητο να δουλεύουμε με τον εαυτό μας και να εξελισσόμαστε για να τοποθετούμαστε καλύτερα στη ζωή και τις σχέσεις. Παρ' όλα αυτά, αισθάνομαι πλήρης.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved