Θάνος Μικρούτσικος: Συγκλονίζει η ανάρτηση της συζύγου του- Οι αναμνήσεις της Καθαράς Δευτέρας!
Showbiz

Θάνος Μικρούτσικος: Συγκλονίζει η ανάρτηση της συζύγου του- Οι αναμνήσεις της Καθαράς Δευτέρας!

Τρια χρόνια περίπου έχουν περάσει από τον θάνατο του συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου και η οικογένειά του δεν μπορεί ακόμα να διαχειριστεί την απώλειά του. 

Η Καθαρά Δευτέρα είναι, για τους περισσότερους, μια οικογενειακή ημέρα, μιας και οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε δημιουργήσει πληθώρα αναμνήσεων, η οποίες και μας μένουν αξέχαστες.

Με αφορμή την σημερινή ημέρα, η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, Μαρία Παπαγιάννη, προχώρησε σε μια συγκινητική δημοσίευση, με την οποία περιγράφει κάποιες από τις αναμνήσεις, που η ίδια έχει να θυμάται από τον σύζυγό της και τις συνήθειες που είχε την Καθαρά Δευτέρα. Για εκείνη, η απώλεια του Θάνου Μικρούτσικου παραμένει αρκετά μεγάλη, μιας και οι δυο τους ήταν πολύ αγαπημένοι.

Όπως η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Περιμέναμε πάντα τα μεσάνυχτα να πάμε στην ψαραγορά για να πάρουμε τα απαραίτητα για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας. Ο Θάνος καλαμαράκια απαραιτήτως και ο Κώστας γυαλιστερές. Κι ύστερα πηγαίναμε για μπύρες. Πολύτιμες στιγμές. Τις ζήσαμε. Δεν ξέρω τι να ευχηθώ αυτή την Καθαρή Δευτέρα... Μέρα που αφήνουμε σύμφωνα με την παράδοση τις αμαρτωλές κραιπάλες για να ξεκινήσει η νηστεία. Τι να ευχηθώ; Να σταματήσει ο πόλεμος, να μην γίνει Γ΄ Παγκόσμιος, να εξαφανιστεί ο κορονοϊός, η κλιματική αλλαγή, ο πληθωρισμός… Να ζήσουν ανέμελα επιτέλους τα παιδιά μας. Να πετάξουν ψηλά τον χαρταετό. Να σταθούν να κοιτάξουν λίγο τη νύχτα»

Δείτε στην παρακάτω gallery το ποστ της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved