Ο Δημήτρης Λάλος πεταξε χαρταετό με τις γυναίκες του- Η τρυφερή φωτογραφία!
Showbiz

Ο Δημήτρης Λάλος πεταξε χαρταετό με τις γυναίκες του- Η τρυφερή φωτογραφία!

Ο Δημήτρης Λάλος αγαπάει πολύ την οικογένειά του και παρά τις υποχρεώσεις του, η κόρη του και η γυναίκα του είναι η απόλυτη προτεραιότητά του.

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που μέσα από την εμφάνισή του και το ταλέντο του, το τηλεοπτικό κοινό τον έχει αγαπήσει μοναδικά.

Ο Δημήτρης Λάλος, τον οποίο και γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην σειρά του ALPHA "Σασμός", έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με την σύζυγό του και την κόρη του να του έχουν κλέψει την καρδιά και να μην μπορεί να τους χαλάσει χατίρι.

Σήμερα, με αφορμή την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, ο Δημήτρης Λάλος αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την πιεστική καθημερινότητα των γυρισμάτων της καθημερινής δραματικής σειράς. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός πήρε τις γυναίκες της ζωής του και πήγαν μια όμορφη βόλτα, με σκοπό να απολαύσουν την ηλιόλουστη ημέρα. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να τραβήξει και μια σχετική φωτογραφία, με την γυναίκα του και την κόρη του να είναι αγκαλιασμένες, δείχνοντας το πόσο πολύ τις λατρεύει.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved