Έλενα Παπαρίζου- Ανδρέας Καψάλης: Δείτε πως πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα- Το τρυφερό στιγμιότυπο!
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου- Ανδρέας Καψάλης: Δείτε πως πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα- Το τρυφερό στιγμιότυπο!

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, που η σχέση τους μετρά περισσότερα από 10 χρόνια. 

Εν όψει της Καθαράς Δευτέρας, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να περάσουν την ημέρα τους, κάνοντας μια γλυκιά βόλτα, μιας και ο ηλιόλουστος καιρός, ήταν και εκείνος που το επέτρεπε στο εκατό τοις εκατό.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για όλα εκείνα που την συνδέουν με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, μιας και είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του και οι δυο τους περνούν φανταστικά. Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσιεύει σπάνια κοινές φωτογραφίες με τον σύζυγό της, μιας και το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από λίγες ώρες, η Έλενα Παπαρίζου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, αφού επέλεξαν να κάνουν μια μικρή απόδραση στα βουνό για να πετάξουν χαρταετό. Το χαμόγελό τους έδειχνε ότι περνούν φανταστικά. Η τραγουδίστρια ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της ακόλουθους "Καλή Σαρακοστή" μέσα από την δημοσίευσή της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved