Mega Καλημέρα: Άβολη στιγμή με τη Δέσποινα Μοίρου! «Είμαστε στον αέρα ε!»
Showbiz

Mega Καλημέρα: Άβολη στιγμή με τη Δέσποινα Μοίρου! «Είμαστε στον αέρα ε!»

Mega Καλημέρα: Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν σήμερα (8/3) η Δέσποινα Μοίρου.

Κατά την είσοδό της στο πλατό δεν δίστασε να πει στον Κώστα Τσουρό ότι είναι κούκλος από κοντά με τον δημοσιογράφο να την ευχαριστεί αλλά να της επισημαίνει παράλληλα ότι είναι στον αέρα, σε μία λίγο άβολη τηλεοπτική στιγμή θα λέγαμε.

Η Δέσποινα Μοίρου μίλησε για τον αρραβώνα της με τον Σκοτ Πέιζ αλλά και τους θρύλους της μουσικής που έχει γνωρίσει μαζί του. «Αυτοί όλοι είναι φίλοι, βγαίνουν μαζί για φαγητό, κάνουν παρέα».

«Με τους Doors είχα κόλλημα από παιδί. Ο τοίχος του δωματίου μου έφηβη ήταν ζωγραφισμένος με τον Jim Morrison. Όταν έπρεπε να παρουσιάσω τον Ρόμπι Κρίγκερ στη σκηνή δεν μπορούσα από το κλάμα» ανέφερε η ίδια.

Η Δέσποινα Μοίρου αποκάλυψε ότι έχει πολύ στενή σχέση με το Θεό. «Είμαι λίγο σαν αρσενικό Άρης Σερβετάλης. Έχω δικό μου κελί στο Μοναστήρι που πηγαίνω».

Όσον αφορά το ενδιαφέρον της για την αποστολή στον Άρη η ίδια εξήγησε: «Έχω σπουδάσει γαλαξιακή αστρονομία. Αλλά αρνήθηκα να συμμετάσχω στην αποστολή του Μασκ με τους 100 ανθρώπους στον Άρη. Είναι ακόμα πειραματικό».

«Στην ταινία «Tango Shalom» παίζω μιας θρησκευόμενης Εβραία. Είναι κόντρα ρόλος. Η ταινία είναι προτεινόμενη για Όσκαρ» ανέφερε η ηθοποιός και συνέχισε: «Η ταινία έχει πάρει ήδη 20 βραβεία».

«Το ταλέντο μου δεν έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα, δεν με ενδιαφέρει η άποψη των προβάτων, μόνο του λιονταριού. Αν είχα μείνει στην Ελλάδα δεν θα είχα κάνει αυτή την καριέρα» τόνισε η Δέσποινα Μοίρου

«Μια φορά μιμήθηκα τον Όζι Όσμπορν και μετά από λίγο εμφανίστηκε ο ίδιος στην σκηνή. Ήταν από τις πιο αστείες σκηνές αποκάλυψε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved