Σία Κοσιώνη: Η συγκινητική της ανάρτηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η ζεστή αγκαλιά!
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Η συγκινητική της ανάρτηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η ζεστή αγκαλιά!

Η Σία Κοσιώνη η οποία από την πρώτη στιγμή παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ουκρανία και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για την κάλυψη της των γεγονότων στα μέτωπα του πολέμου, ανέβασε μία πολύ δυνατή φωτογραφία!

Η Σιδηρά Κυρία της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας και συχνά αναφέρει τις δικές της απόψεις για τα τεκταινόμενα αλλά έχει εκφράσει και τη στήριξή της στους αμάχους.

Σήμερα λοιπόν, έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία πολύ συγκινητική φωτογραφία την οποία συνόδευε με ένα ακόμα πιο συγκινητικό ποστ.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Αυτή η γυναίκα είναι από την Ουκρανία. Έχει εκεί δυο γιους. Και οι δυο πολεμούν. Ούτε ξέρει πού βρίσκονται ούτε τους βρίσκει σε κανένα τηλέφωνο. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του @oloi_mazi_boroume έφερε μια τσάντα γεμάτη κάλτσες για τους στρατιώτες, όπως μου είπε, κλαίγοντας με λυγμούς. Αυτά…"

Πράγματι, από τότε που έχει ξεσπάσει ο πόλεμος, η δημοσιογράφος δείχνει ανοιχτά τη στήριξή της στους ανθρώπους που βρίσκονται στη δίνη του πολέμου χωρίς να το έχουν επιλέξει. Οι λεπτομέρειες που μαθαίνει μέσα από το ρεπορτάζ για ιστορίες ανθρώπων που χάνουν τα σπίτια τους, τις ζωές τους και αναγκάζονται να ξεριζωθούν από την πατρίδα τους την αγγίζουν και τη συγκινούν. Μία τέτοια ιστορία λοιπόν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σήμερα, συγκινώντας.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved