Πασχάλης Τσαρούχας: «Ο Στάθης δεν κυνηγάει την Ιουλία αλλά εκείνη έρχεται και του ζητάει εξηγήσεις»
Showbiz

Πασχάλης Τσαρούχας: «Ο Στάθης δεν κυνηγάει την Ιουλία αλλά εκείνη έρχεται και του ζητάει εξηγήσεις»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας υποδύεται τον Στάθη στην καθημερινή σειρά του Mega «Η γη της ελιάς».

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ήρωα του αλλά και για τη συνεργασία του με τη Χρύσα Παπά η οποία υποδύεται την νέα αγαπημένη του στο σίριαλ.

Πόσο εύκολο είναι για δύο ηθοποιούς που δεν έχουν γνωριστεί να προκύπτει μια δουλειά όπου πρέπει να υποδυθούν τους τρελά ερωτευμένους;

Όντως, με τη Χρύσα δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ. Ωστόσο, ήρθε σαν δώρο και από την πρώτη πρόβα είδα πως δούλευε πάρα πολύ καλά το πράγμα. Δεν είναι συνηθισμένο. Με τη Χρύσα δέσαμε από την πρώτη στιγμή.

Τι έχεις προλάβει να γνωρίσεις και να αγαπήσεις σε εκείνη;

Είναι πάρα πολύ καλή ηθοποιός, πολύ δοτική και ανοιχτή. Αισθάνθηκα πως εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος. Δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε για τις σκηνές, γιατί τα πράγματα «συνέβαιναν» από μόνα τους. Αυτό είναι πολύ όμορφο και ανακουφιστικό.

Υποδύεσαι τον Στάθη, ο οποίος ενώ είναι παντρεμένος, κάνει δεσμό με την Ιουλία και λίγο μετά τον γάμο της με έναν άλλο άντρα γνωρίζει την Εύα.

Είναι 27 χρόνια πιστός σε μια γυναίκα, από την οποία περνάει τα πάνδεινα. Δεν κυνηγάει αυτός την Ιουλία (Αντιγόνη Κουλουκάκου), αλλά εκείνη έρχεται και του ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν και νομίζω πως υπάρχει ένας θιγμένος εγωισμός αναφορικά με το πόσο γρήγορα παντρεύεται η Ιουλία και αισθάνεται προδομένος. Ό,τι υπόσχεται το κάνει, χωρίζει τη γυναίκα του γιατί δεν πάει άλλο και πέφτει μπροστά του η Εύα (σ.σ. Χρύσα Παπά), η οποία είναι κούκλα. Δεν το κυνηγάει, αλλά του τυχαίνει.

Ενώ φαίνεσαι αυστηρός τύπος, έδειξες το χιούμορ σου μέσα από τις μεταμφιέσεις στο Your Face Sounds Familiar, αλλά και την ευαισθησία σου από τα 19 βιβλία που έχεις γράψει, μαζί και στίχους μουσικής, ενώ δεν διστάζεις να καβαλάς τη μηχανή σου φορώντας ένα κράνος γεμάτο στρας.

Ναι, είναι το κράνος της Verka Serduchka από τη Eurovision – ή αισθητικής Boney M., για να μιλήσω για την εποχή της εφηβείας μου. Περνώντας τα χρόνια συνειδητοποιώ ότι κρατάω και από τις δύο μου ρίζες, και από την Κεφαλονιά, που είναι η τρέλα σωματοποιημένη, και από το Σουφλί, όπου οι άνθρωποι είναι πράοι και ήσυχοι, δεν πανικοβάλλονται. Και τα δύο αυτά κομμάτια υπάρχουν μέσα μου.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved