Βαρύ πένθος για τον Τάκη Ζαχαράτο! Πέθανε ο πατέρας του από κορονοϊό!
Showbiz

Βαρύ πένθος για τον Τάκη Ζαχαράτο! Πέθανε ο πατέρας του από κορονοϊό!

Συντετριμμένος είναι ο Τάκης Ζαχαράτος για τον χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από επιπλοκές του κορονοϊού. 

Δύσκολες ώρες περνάει ο αγαπημένος performer, μετά την απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα, στον οποίο είχε και πολύ μεγάλη αδυναμία.

Ο Τάκης Ζαχαράτος είχε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την οικογένειά του, λέγοντας για τους γονείς του ότι από την αρχή τον στήριξαν σε αυτό που είχε επιλέξει να κάνει ως επάγγελμα και μάλιστα ο πατέρας του πάντα του έλεγε το πόσο ταλέντο έχει.

Μάλιστα, στις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος στην εκπομπή The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε πει χαρακτηριστικά: «Όταν έβαλα το βίντεο με τις μεταμφιέσεις και με είδε ο πατέρας μου, έβαλε τα γέλια και είπε ότι έχω πολύ ταλέντο. Όταν έχεις έναν γονιό που αναγνωρίζει το ταλέντο κι όχι αυτό που φοβάται από τον εαυτό του, είναι σαν να μου άνοιξε ένα φωτεινό τούνελ και μου είπε “περπάτα, είμαι μαζί σου”»

Ο Δημήτρης Ζαχαράτος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 89 ετών από επιπλοκές του Covid-19 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλευόταν ήδη με κορονοϊό. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο ίδιος διέμενε στο ίδρυμα της «Αγία Σκέπης». Εκείνος νόσησε απο κορονοϊό μέσα στο ίδρυμα και τελικά η καρδιά του δεν άντεξε, μιας και το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (7-3) έξεπνευσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (11-3) στις 11 το πρωι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

Ο Δημήτρης Ζαχαράτος υπήρξε πρωταθλητής στίβου με την Παναχαϊκή και αργότερα ιδρυτικό μέλος της Ολυμπιάδας, στο εξειδικευμένο τμήμα του στίβου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved