Ελένη Μενεγάκη: Το λευκό είναι το αγαπημένο της χρώμα- Οι απίθανοι συνδυασμοί!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το λευκό είναι το αγαπημένο της χρώμα- Οι απίθανοι συνδυασμοί!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι λάτρης του ωραίου στυλ και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από κάθε της εμφάνιση, μιας και μαγνητίζει κάθε φορά τα βλέμματα. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία έχει συμπληρώσει πολλές δεκαετίες στον χώρο και το κοινό την έχει αγαπήσει μοναδικά και την στηρίζει μονίμως σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Ελένη Μενεγάκη, πέρα από μια πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια, είναι και μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, που λατρεύει το κομψό στυλ, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και μέσα από τις εμφανίσεις της στην καθημερινή της εκπομπή, αφού πάντα επιλέγει ρούχα, που την κολακεύουν πάντα και την αναδεικνύουν.

Μάλιστα, από την αρχή της φετινής σεζόν και της νέας της αρχής στο MEGA, την είδαμε να είναι πολύ ανανεωμένη και χαρούμενη, κάτι που το δήλωσε και η ίδια, μιας και είπε ότι το διάλειμμα που είχε από την τηλεόραση της έκανε καλό, μιας και επέστρεψε ακόμα πιο δυναμικά.

Οι τελευταίες φωτογραφίες που η ίδια έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τα καθημερινά outfits που επιλέγει, είδαμε ότι το αγαπημένο της χρώμα είναι το λευκό, το οποίο αδιαμφισβήτητα της ταιριάζει πολύ. Η Ελένη Μενεγάκη το έχει σετάρει με πολύ όμορφους τρόπους και μάλιστα δείχνει και με αυτούς τους τους συνδυασμούς και τις νέες της στυλιστικές προτάσεις.

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές από τις φωτογραφίες με τα white looks της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved