Ο Χρήστος Πάζης στο Mega Καλημέρα: Το σοβαρό πρόβλημα με τη φωνή του και η κατάθλιψη
Showbiz

Ο Χρήστος Πάζης στο Mega Καλημέρα: Το σοβαρό πρόβλημα με τη φωνή του και η κατάθλιψη

Mega Καλημέρα: Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παραχώρησε ο Χρήστος Πάζης και μίλησε για όλα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε και ότι νόσησε από κορονοϊό, λέγοντας ότι «Πέρασα κορονοϊό, φοβήθηκα, ευτυχώς όλα καλά».

«Με το πρόβλημα που εμφανίστηκε στην φωνή μου στο απόγειο της καριέρας μου πέρασα κατάθλιψη. Βρήκα τη δύναμη και με την βοήθεια ειδικών ξεπέρασα την κατάθλιψη. Συνεχίζω να κάνω ψυχοθεραπεία, με βοήθησε πάρα πολύ, θα τη συνεχίσω όσο ζω», σημείωσε ο ίδιος σχετικά με τη μεγάλη επίδραση που είχε στην ψυχολογία του το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη φωνή του.

«Ήταν συγκινητικό να γεμίζουν οι χώροι, ενώ ήξεραν ότι υπάρχει πρόβλημα στην φωνή, ο κόσμος καταλάβαινε ότι υπάρχει πρόβλημα και χειροκροτούσε, οι άνθρωποι αυτοί με στήριξαν», συνέχισε ο Χρήστος Πάζης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «Όταν ξεπέρασα το πρόβλημα με την φωνή αντιμετώπισα τους συναδέλφους και ήταν λίγο περίεργο για μένα».

«Έχω κάνει δυο γάμους, έχω πάρει δυο διαζύγια, δεν έχουμε καμία σχέση. Είμαι σε τρίτο γάμο με έναν γιο 7,5 χρονών. Ο δικός μου ο γιος είναι ο ήλιος», είπε ίδιος για την προσωπική του ζωή, ενώ μιλώντας και για την πίστη του στο Θεό εξήγησε ότι «Είμαι πιστός δεν είμαι θρησκόληπτος, είμαι από μικρό παιδί».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved