Συγκλονίζει η Ξένια των REC: Κάθε φορά που μιλάω με τη μητέρα μου στην Ουκρανία ακούγονται εκρήξεις
Showbiz

Συγκλονίζει η Ξένια των REC: Κάθε φορά που μιλάω με τη μητέρα μου στην Ουκρανία ακούγονται εκρήξεις

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε την τραγουδίστρια Ξένια του συγκροτήματος REC, η οποία μίλησε για τις ώρες αγωνίας που περνά για την οικογένειά της που βρίσκεται στην Ουκρανία, αλλά και για το ταξίδι που έκανε στη χώρα της τον Αύγουστο.

«Υπάρχουν εκρήξεις στην πόλη μου στην Ουκρανία και η μητέρα μου με κάλεσε να μου πει να μην της τηλεφωνήσω. Είναι πολύ τρομαγμένη. Ακούγονται οι εκρήξεις όταν μιλάω στο τηλέφωνο μαζί της», είπε εμφανώς προβληματισμένη για όσα περνούν οι αγαπημένοι της άνθρωποι.

«Στο Ντονέτσκ έχουν καταστραφεί πολλά σπίτια. Έχουν χτυπήσει το υδραγωγείο και υπάρχει πρόβλημα και με το ρεύμα», εξήγησε η ίδια, ενώ συγκλονισμένη είπε ότι «Κάλεσα την μητέρα μου πριν λίγες μέρες και άκουγα την φωνή της να τρέμει. Μου είπε ότι είχαν γίνει 17 εκρήξεις».

«Πήγα στην Ουκρανία τον Αύγουστο για να δω την οικογένειά μου. Το ρίσκαρα. Είχε πολλές δυσκολίες το ταξίδι. Για να πάω στο Ντονέτσκ έπρεπε να βρω πιστοποιητικό γέννησης για να αποδείξω ότι γεννήθηκα εκεί. Άλλαξα δύο αεροπλάνα, έφτασα μέχρι τη Ρωσία και μετά με πήγε οδηγός στα σύνορα. Πέρασα τα σύνορα περπατώντας, με τη βαλίτσα στο χέρι. Είναι στρατιώτες και σε κοιτούν, είναι μια τρομακτική εικόνα», είπε η Ξένια για την τελευταία της επίσκεψη στην Ουκρανία.

«Σκέφτομαι τα ξαδερφάκια μου. Όλη τους η ζωή είναι μέσα στον πόλεμο», πρόσθεσε.

«Η μουσική είναι η ψυχοθεραπεία μου αυτή την περίοδο», ανέφερε η νεαρή τραγουδίστρια, ενώ μίλησε και για το καινούργιο κομμάτι με τους REC, με τίτλο «Πες μου», που όπως είπε συμβολίζει κάτι πολύ όμορφο.

«Ελπίζω να τελειώσει αυτό που γίνεται», ευχήθηκε κλείνοντας η Ξένια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved