Ο Γρηγόρης Μπάκας για ψώνια με την αγαπημένη του κορούλα
Showbiz

Ο Γρηγόρης Μπάκας για ψώνια με την αγαπημένη του κορούλα

Ο Γρηγόρης Μπάκας για ψώνια με την αγαπημένη του κόρη, σε μεγάλο επορικό κέντρο. 

Ο φωτογραφικός φακός μας, συνάντησε τον πετυχημένο δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα, έχοντας στο πλευρό του την γλυκύτατη κορούλα του!

Αν και ο Γρηγόρης Μπάκας θεωρείται ένας δυναμικός δημοσιογράφος ξεχωρίζοντας με το βιτριολικό χιούμορ του, δε κρύβει την μεγάλη του αδυναμία που δεν είναι άλλη… από την κόρη του! Ο Γρηγόρης Μπάκας επίσης, μοιράζεται συχνά στιγμές με την κόρη του, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Instagram του, και δε κρύβει τον μεγάλο του έρωτα! Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, κατά την διάρκεια της βόλτας τους, της κρατούσε συνεχώς το χέρι, και δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της!

Μάλιστα, η υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον είχε αγγίξει σε πολύ μεγάλο βαθμό, καθώς την ώρα που έπρεπε να βγεί στον αέρα της εκπομπής Το Πρωινό, έκλαιγε με λυγμούς και δεν μπορούσε να σταματήσει, αφού στο μυαλό του βρισκόταν και η κόρη του.

Συγκεκριμένα η Φαίη είχε αναφέρει:

«Ο Γρηγόρης πριν το διάλλειμα ήταν πολύ συγκινημένος… ο καθένας από την πλευρά του βλέποντας αυτή την εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου σκέφτεται δικά του πράγματα. Ο Γρηγόρης ας πούμε σκέφτεται πως έχει μια κόρη…»

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

Έξω φρενών ο Μπισμπίκης με το Πρωινό - Τα πλάνα με την Βανδή στο αεροδρόμιο - «Να εξαφανιστείτε»

Γρηγόρης Μπάκας: «Μέθυσα... από την αναγνωρισιμότητα, έκανα πολλά λάθη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved