Μαρία Καρλάκη: «Από τη συγκίνηση έκλαιγα, ήμουν τόσο φορτισμένη…»
Showbiz

Μαρία Καρλάκη: «Από τη συγκίνηση έκλαιγα, ήμουν τόσο φορτισμένη…»

Η τραγουδίστρια, Μαρία Καρλάκη, μίλησε για το τραγούδι του Αντώνη Βαρδή, που της εμπιστεύτηκε ο γιος του, Γιάννης, και τη συγκίνηση στα γυρίσματα.

Κρατά στα χέρια της ένα «δώρο». Ετσι αποκαλεί η Μαρία Καρλάκη την τεράστια επιτυχία «Πάρε με αγκαλιά», ένα ανέκδοτο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή, που ερμηνεύει η ίδια, σε στίχους της Ολγας Βλαχοπούλου. Είναι η πρώτη φορά που καλλιτέχνης ερμηνεύει τραγούδι του τεράστιου συνθέτη μετά τον θάνατο του... Μάλιστα, η φωνή του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή ακούγεται στο νέο τραγούδι, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Μετά τη συνεργασία της με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Ηλία Φιλίππου στην επιτυχία «Κάτι δεν κάναμε καλά», η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία βαδίζει πλέον σε έντεχνα καλλιτεχνικά μονοπάτια, βιώνει ίσως την πιο ευτυχισμένη στιγμή στην καλλιτεχνική πορεία της έως τώρα. Το τραγούδι που κυκλοφορεί από τη Heaven Music ξεπέρασε τις 1.000.000 προβολές στο Youtube. «Χαίρομαι πάρα πολύ που το τραγούδι αυτό το αγκάλιασε ο κόσμος. Δώσαμε όλη την αγάπη και την προσήλωση μας με τον σεβασμό που έπρεπε να δείξουμε στον τεράστιο Αντώνη Βαρδή και φυσικά όλο αυτό δεν θα γινότανε χωρίς τη συγκατάθεση του Γιάννη Βαρδή. Η Ολγα Βλαχοπούλου έγραψε τους μοναδικούς αυτούς, υπέροχους στίχους, που ολοκλήρωσαν αυτό το θείο δώρο που έχω στα χέρια μου», είπε στο «Secret».

Το τραγούδι ξεκινά με τη φωνή του Αντώνη Βαρδή... «Το "να, να, να",, όπως και το σφύριγμα που ακούγεται στο τέλος του τραγουδιού, είναι του Αντώνη Βαρδή. Οσοι είναι στον χώρο ξέρουν ότι τα τραγούδια που έγραφε τα έγραφε με "να, να, να" ή με σφύριγμα. Και τις κιθάρες που ακούγονται μέσα στο τραγούδι τις παίζει ο ίδιος ο Αντώνης Βαρδής. Είναι τόσο συγκινητικό όλο αυτό. Όι δεύτερες φωνές που ακούγονται είναι του Γιάννη Βαρδή και το μπουζούκι που ακούτε είναι ο "τεράστιος" Μανώλης Καραντίνης», δήλωσε η Μαρία Καρλάκη και εξήγησε πόσο ευγνώμων νιώθει.

«Εμένα ο Αντώνης Βαρδής μου γέμισε συναισθήματα την ψυχή μου. Οταν ξεκινάει το τραγούδι, έχω το ίδιο ρίγος όποτε τον ακούω. Το τραγούδι που ακούτε είναι η φωνή η αρχική που έκανα στο demo. Από τη συγκίνηση έκλαιγα, ήμουν τόσο φορτισμένη γι' αυτό στο video clip, που κλαίω, είναι στ' αλήθεια. Είναι θείο δώρο για εμένα και θα ευγνωμονώ αιωνίως τον Γιάννη Βαρδή, γιατί χωρίς εκείνον δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά. Ξέρω ότι είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί τραγούδι μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή... Τον ευχαριστώ και τον ευγνωμονώ αιωνίως. Ξέρω ότι ο Αντώνης Βαρδής επέλεγε πολύ προσεκτικά πού θα δώσει τα τραγούδια του, με κριτήριο τη φωνή, και χαίρομαι που ο Γιάννης εμπιστεύτηκε τη φωνή μου». Τέλος, η Μ. Καρλάκη νιώθει πως αυτό το τραγούδι της το έστειλε η μητέρα της. «Ο Αντώνης Βαρδής έφυγε με παρόμοιο τρόπο με τη μητέρα μου και νομίζω ότι αυτό ήταν ένα δώρο από εκείνη από εκεί πέρα πάνω», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved