Αναστάσιος Ράμμος: «Δεν με στενοχωρούν οι κακές κριτικές»
Showbiz

Αναστάσιος Ράμμος: «Δεν με στενοχωρούν οι κακές κριτικές»

Ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του.

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του ανέφερε επίσης, αν βοηθάει την οικογένεια του, που του αρέσει να ξοδεύει τα χρήματα του και αν έχει άγχος που θα κριθεί στον νέο του ρόλο, αυτόν του παρουσιαστή.

Αναστάσιε, ξεκίνησες ως tattoo artist ύστερα έγινες γνωστός με τα τραγούδια σου, ενώ συνεργάστηκες με καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση, o Νίκος Οικονομόπουλος και φέτος o Πάνος Κιάμος. Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου;

Συνεχίζω να γράφω τραγούδια με την ομάδα μου, τους Arcade, , και αρχές Απριλίου θα κυκλοφορήσει ο πρώτος μου ολοκληρωμένος δίσκος με τίτλο 20 γρ. και ένα - είναι τα 21 γραμμάρια που χάνουμε όταν πεθαίνουμε.

Μένεις στην ίδια γειτονιά που μεγάλωσες, στον Πειραιά. Βοηθάς την οικογένεια σου;

Βοηθάω την οικογένεια μου, θα γίνω και θείος τώρα από τον αδελφό μου. Είναι 32 χρόνων, δύο χρόνια μεγαλύτερος μου. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Πέρασε αρκετός καιρός για να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση. Άλλες ηλικίες, διαφορετικές παρέες, άλλα γούστα μουσικής, αλλά όσο μεγαλώνουμε δενόμαστε πιο πολύ. Αν χρειαστώ κάτι εγώ, ξέρω πως ο αδελφός, μου είναι εδώ.

Που σου αρέσει να ξοδεύεις τα χρήματα σου;

Σε ζαχαρωτά από το περίπτερο, είμαι περιπτεράκιας! Μπορώ να χαλάσω και 50 ευρώ στο περίπτερο... Επίσης, θα ξοδέψω χρήματα για μπίρες, κιθάρα και πήρα και ένα καλό αυτοκίνητο που ήθελα. Απολαμβάνω τη ζωή μου με αυτό που κάνω, να γράφω τραγούδια.

Έχεις άγχος που θα κριθείς σε έναν νέο ρόλο, αυτόν του παρουσιαστή;

Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Σίγουρα θα κριθώ, αλλά εύχομαι να το πάρω ως μάθημα. Ξέρω πως θα κάνω λάθη και θα περιμένω με ανυπομονησία τις κριτικές ώστε να βελτιωθώ. Είμαι συνηθισμένος στις κριτικές, και τις καλές και τις αρνητικές. Δεν με στενοχωρούν οι κακές κριτικές. Έχω ακούσει ως σχόλιο «κακό τραγούδι» αλλά θεωρώ πως κάποιος έχει ερμηνεύσει τελείως διαφορετικά τους στίχους από ό,τι τους ερμηνεύω εγώ. Θυμάμαι τώρα πως όταν είχα κάνει μια φωτογράφιση όπου είχα υποδυθεί τον Χριστό, κάποιοι μίλησαν για «καρκίνο» και τέτοια πράγματα. Είναι αρνητική ενέργεια. Άμα δεν σου αρέσει κάτι, μην ασχολείσαι καθόλου.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved