Χρύσα Παπά: «Θέλω πάντα αυτά που ονειρεύομαι να τα πραγματοποιώ»
Showbiz

Χρύσα Παπά: «Θέλω πάντα αυτά που ονειρεύομαι να τα πραγματοποιώ»

Η Χρύσα Παπά εισέβαλε ως Εύα στη «Γη της ελιάς» για να… αναστατώσει τη ζωή του Στάθη.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της και για τη συνεργασία της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Πόσο εύκολο είναι να πρέπει να δημιουργήσεις ερωτική χημεία με έναν συμπρωταγωνιστή σου που μόλις τον γνώρισες στα γυρίσματα;

Είναι θέμα τύχης αλλά και επαγγελματισμού. Με τον Πασχάλη είμαστε πολύ τυχεροί γιατί ενώ δεν έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε δέσει πολύ ωραία. Περάσαμε πολύ ωραία και στη Μάνη, όπου πήγαμε την περασμένη εβδομάδα (σ.σ. για τα γυρίσματα), και αυτό μας έχει δέσει.

Τι έχεις προλάβει να εκτιμήσεις στον Πασχάλη;

Έχει πολλή πλάκα. Αυτά που θέλει να πει τα λέει έξω από τα δόντια. Ως ηθοποιός είναι πολύ έμπειρος, δοτικός και είναι πραγματικά απόλαυση να δουλεύω μαζί του. Εγώ μπήκα σε μια δουλειά έτοιμη και ενώ περίμενα να έχω αρκετή αμηχανία, ο Πασχάλης με καλοδέχτηκε και δεν με άφησε να έχω αμηχανία. Αυτή η καλή επαφή ελπίζω να φανεί και μέσα από το γυαλί, γιατί στην προσωπική μας σχέση αυτό βγαίνει σίγουρα.

Έχεις προλάβει να δεθείς με τον τηλεοπτικό σου ρόλο, την Εύα;

Ναι. Η Εύα Δήμα, πολιτικός μηχανικός, έρχεται στη Μάνη γιατί έχει κληρονομήσει κάτι οικόπεδα από τη γιαγιά της και πηγαίνει εκεί με σκοπό να κάνει μια ξενοδοχειακή μονάδα. Με το που φτάνει στην περιοχή, όπου δεν ξέρει κανέναν, γνωρίζει τον Στάθη, προφανώς τον πετυχαίνει σε μια μεταβατική φάση και αρέσει ο ένας στον άλλο. Η ίδια τον ερωτεύεται λίγο παραπάνω, εκείνος δεν το λέει. Εκείνη είναι μια τύπισσα πολύ χαλαρή, δεν κάνει γκρίνιες –πολύ σημαντικό– και θέλει να χαρεί τη ζωή της. Ζει το τώρα.

Εσύ ζεις τη ζωή σου όπως θα ήθελες;

Νομίζω πως ναι. Και όσο μεγαλώνω και μπορώ να εκτιμήσω τη ζωή μου στο παρελθόν, ναι. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που σταματάει. Βασικά, θέλω πάντα αυτά που ονειρεύομαι να τα πραγματοποιώ, είτε είναι μια δουλειά είτε ταξίδια είτε να ζήσω έρωτες. Πιστεύω πάρα πολύ στο να είναι ένας άνθρωπος χορτάτος.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved