Έρρικα Μπίγιου: «Πολλές φορές νιώθω αμήχανα με τη δημοσιότητα»
Showbiz

Έρρικα Μπίγιου: «Πολλές φορές νιώθω αμήχανα με τη δημοσιότητα»

H Έρρικα Μπίγιου είναι μια γυναίκα νέα, όμορφη και δυναμική. Κυρίως μια ηθοποιός με συναίσθηση της ευθύνης της.

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε αν απολαμβάνει τη δημοσιότητα, πώς περνάει τις μέρες της και ποιο είναι το κρυφό ταλέντο της.

Τη δημοσιότητα την απολαμβάνεις;

Πολλές φορές νιώθω αμήχανα. Και τώρα που μιλάμε νιώθω αμήχανη. Αλλά νιώθω και μεγαλύτερη ευθύνη προς το κοινό. Σαν να μεγαλώνει η ευθύνη με την προβολή, γιατί γίνεσαι η φωνή κάποιων καταστάσεων, κάποιων συναισθημάτων, κάποιων ανθρώπων. Σίγουρα υπάρχει και η όμορφη πλευρά, εκείνη της αποδοχής. Είναι ωραίο πράγμα να σε αποδέχονται. Χωρίς να σημαίνει ότι αν δεν σε αποδέχονται, κάτι έχεις κάνει λάθος. Νομίζω πάντως ότι από τη στιγμή που γεννιόμαστε όλοι ψάχνουμε αποδοχή και αγάπη. Για να γίνει το ταξίδι μας όμορφο και δημιουργικό.

Σου έχει λείψει η αποδοχή στη ζωή και τη βρήκες στο θέατρο;

Ημουν ιδιαίτερη. Βέβαια αυτό ακούγεται περίεργα. Ημουν αρκετά εσωστρεφής μικρότερη.. Κι επειδή ανοιγόμουν πολύ στον χορό, η σύνδεση με τους συμμαθητές στο σχολείο ήταν δύσκολη. Υπήρχε ένα βάσανο. Βίωνα τη μοναχικότητα, όμως όσο μεγάλωνα έπαιρνα τα ηνία του εαυτού μου. Πάντως στο σχολείο δεν μου άρεσε να πηγαίνω. Προτιμούσα να είμαι έξω και να μαθαίνω τα πράγματα με έναν άλλο τρόπο. Πάντως, και στον χορό και στο θέατρο αυτό το χαρακτηριστικό μου δεν ήταν κάτι που έπρεπε να διορθώσω. Μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου. Ο καθένας καλείται να φέρει την ιδιαιτερότητα του και τον κόσμο του στο θέατρο.

Η ζωή σου πώς είναι; Πώς σου αρέσει να περνάς τις μέρες σου;

Προσπαθώ να έχω αρκετά αυστηρό πρόγραμμα, για να κάνω όλα όσα θέλω. Να διαβάζω, να κάνω χορό, να γυμνάζομαι, να πάω μια βόλτα στο βουνό, να αντεπεξέλθω στην παράσταση. Δεν μου αρέσει να ξυπνάω νωρίς, αλλά το επιβάλλω στον εαυτό μου. Αντιθέτως, μου αρέσει να κοιμάμαι αργά. Ενώ μπορεί να νυστάξω νωρίς, νιώθω ότι στο τέλος της μέρας δεν έχω κάνει όλα όσα ήθελα. Οπότε ακούω μουσική, πηγαίνω μια βόλτα, διαβάζω, διαλογίζομαι μέχρι ης 2-3 το πρωί. Αλλωστε μετά την παράσταση πάντα υπάρχει υπερένταση. Προσπαθώ πάντως να έχω πρόγραμμα.

Εχεις κάποια μικρή καθημερινή ιεροτελεστία;

Τον διαλογισμό και τη γυμναστική.

Ποιο είναι το κρυφό ταλέντο σου;

Είμαι καλή στο να αγαπάω. Αλλά μην το γράψεις αυτό.

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved