Κουλουκάκου: «Έχω πολλά όνειρα και στόχους και αντίστοιχα καινούργια λάθη ακόμα να κάνω και να μάθω»
Showbiz

Κουλουκάκου: «Έχω πολλά όνειρα και στόχους και αντίστοιχα καινούργια λάθη ακόμα να κάνω και να μάθω»

Την Αντιγόνη Κουλουκάκου την απολαμβάνουμε μέσα από το ρόλο της Ιουλίας Βρεττάκου στη σειρά «Η γη της Ελιάς».

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς είναι η εμπειρία της στη σειρά του Mega και γιατί πιστεύει ότι έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία.

Πώς είναι λοιπόν φέτος η εμπειρία στη «Γη της Ελιάς»;

Μπορώ να μιλάω ακατάπαυστα και για ώρες γι' αυτό. Η Ιουλία μου είναι ένας ρόλος που έχω αγαπήσει πολύ, αν και στην αρχή δεν την είδα με καλό μάτι. Προσπαθούσα να σκεφτώ το κλασικό, δηλαδή τι θα έκανα εγώ στη θέση της. Προσπάθησα επίσης να καταλάβω γιατί φέρεται έτσι, γιατί κλαίει συνέχεια, γιατί είναι τόσο πολύ ευαίσθητη. Αλλά αυτό που συμβαίνει με τον καιρό είναι ότι αγκαλιάζεις το ρόλο, τον συμπονάς, τον δικαιολογείς, τον καταλαβαίνεις. Γιατί είναι σαν να ζεις μαζί του 10-12 ώρες καθημερινά στα γυρίσματα. Και άλλες τόσες ώρες τον μελετάς. Γιατί μια τέτοια σειρά απαιτεί διάβασμα καθημερινά, και τα Σαββατοκύριακα, για την προετοιμασία των σκηνών. Από την άλλη, ως Μανιάτισσα, μου είναι πολύ οικεία κάποια πράγματα ή μπορεί να θέλω να τα οικειοποιηθώ - πάντα υπάρχει αυτός ο κίνδυνος σε ένα ρόλο. Γι' αυτό συνήθως επιλέγω να μην κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να αφοσιώνομαι ειδικά και συγκεκριμένα.

Γιατί πιστεύεις ότι η σειρά έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία;

Για τους ανθρώπους. Αυτούς που είναι πίσω από τους ρόλους και τις κάμερες, πίσω από το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Είμαστε σε μια εποχή -και το πιστεύω ακράδαντα αυτό- της ηθικής και της δικαιοσύνης. Οι αρετές, όπως η παιδεία, η πνευματική καλλιέργεια, το ήθος, οι αρχές που έχουμε από το σπίτι μας, σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο, συνθέτουν την τέλεια ομάδα. Πιστεύω πως αυτή η σειρά τα έχει όλα αυτά, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Μετά από όλα αυτά, πώς θα περιέγραφες τη ζωή σου στην παρούσα φάση;

Είμαι καλά με το μέσα μου. Είμαι πολύ τυχερή και ευλογημένη. Αν και πιστεύω ότι η σκληρή δουλειά αργά ή γρήγορα ανταμείβεται, ό,τι και αν σημαίνει αυτό για τον καθένα μας, χωριστά και χρονικά. Έχω φοβερή υπομονή, επιμονή και πειθαρχία στα επαγγελματικά μου. Έχω επίσης πολλά όνειρα και στόχους και αντίστοιχα καινούργια λάθη ακόμα να κάνω και να μάθω.

Πηγή:Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved