Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Δεν θα απέρριπτα ποτέ μια γυναίκα επειδή είναι θαυμάστρια»
Showbiz

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Δεν θα απέρριπτα ποτέ μια γυναίκα επειδή είναι θαυμάστρια»

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος είναι ταλαντούχος, γοητευτικός, έχει υπάρξει λατρεμένος ζεν πρεμιέ και ζει τη ζωή του χωρίς ημίμετρα και συμβιβασμούς.

Ο ίδιος μίλησε για το αν το επάγγελμα του ηθοποιού έχει ημερομηνία λήξης και αν θα έκανε ποτέ σχέση με κάποια θαυμάστριά του.

-Το επάγγελμα του ηθοποιού κατά τη γνώμη σας, έχει ημερομηνία λήξης;

Όχι βέβαια, δεν έχει ημερομηνία λήξης γι’ αυτό είμαι και εδώ… Μπορούμε να παίζουμε μέχρι τα βαθιά μας γεράματα, αν αντέχουμε και λειτουργεί το μυαλό και το σώμα. Πάντα υπάρχουν ρόλοι για όλες τις ηλικίες.

-Έχετε υπάρξει ένας από τους πιο ποθητούς ηθοποιούς. Πώς διαχειριστήκατε όλη αυτή την αναγνωσιμότητα;

Όλο αυτό μου έφερνε μια χαρά και μια ικανοποίηση, αλλά μέχρι εκεί. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι, να πω εγώ είμαι και κανείς άλλος. Πάντα αντιμετώπιζα τον κόσμο με ευγένεια και ανταπόκριση. Είναι υπέροχο να σε αναγνωρίζει ο κόσμος και να σου δείχνει την αγάπη του. Η σεμνότητα που με διέκρινε πάντα, νομίζω ότι είναι αυτή που με βοήθησε να το διαχειριστώ όλο αυτό.

-Σας αρέσει ο όρος ζεν πρεμιέ; Τον αποδέχεστε με χαρά;

Το ζεν πρεμιέ έχει να κάνει με την ηλικία. Τότε ναι, ήμουν, τώρα πια δεν είμαι. Με χαρά το αποδεχόμουν βέβαια.

-Θα κάνατε ποτέ σχέση με κάποια θαυμάστριά σας;

Το να με πλησιάσει κάποια γυναίκα με τρόπο, ευγένεια και να μου αρέσει, δεν έχει καμία σημασία αν είναι θαυμάστρια ή όχι. Είναι ένας τρόπος γνωριμίας και αυτός όπως είναι όλοι. Δεν θα απέρριπτα ποτέ μια γυναίκα, επειδή είναι θαυμάστρια. Η μόνη διαφορά είναι ότι μπορεί να ερχόταν να μου το πει στο θέατρο, ενώ κάποια άλλη σε έναν άλλο χώρο.

-Νιώθετε γεμάτος από την επαγγελματική σας πορεία; Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να κάνετε και δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα;

Σε αυτή την ηλικία είμαι λίγο πιο ψύχραιμος και πιο λογικός. Νεότερος μπορεί να σκεφτόμουν κάποιους ρόλους που ενδεχομένως θα ήθελα να είχα παίξει και τώρα δεν μπορώ να τους παίξω λόγω ηλικίας. Αλλά είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Ένας ηθοποιός δεν μπορεί να παίξει όλους τους ρόλους που του αρέσουν. Θα σου πω ότι νιώθω καλά, είμαι ικανοποιημένος και αισιόδοξος ότι τα καλύτερα είναι μπροστά.

-Ποια είναι η γνώμη σας για το κίνημα metoo και όλα αυτά που βγήκαν στη δημοσιότητα;

Επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκαν κάποιοι άνθρωποι και μίλησαν. Ενδεχομένως να έπρεπε να βγουν περισσότεροι και να μην φοβηθούν. Είναι πολύ θετικό που έγινε όλο αυτό και έβαλε κάποια πράγματα στη θέση τους. Ελπίζω να μην ξανά δούμε τέτοιες συμπεριφορές στον χώρο μας, αλλά και γενικότερα. Πιστεύω ότι τέτοια απαράδεκτα πράγματα γίνονται παντού, αλλά κάποιος τώρα που θα σκεφτεί να κάνει κάτι ανάλογο θα γνωρίζει ότι θα τιμωρηθεί και δεν θα περάσει έτσι απλά.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved