Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην ΕΡΤ1;
Showbiz

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην ΕΡΤ1;

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του, πολιορκείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τα κανάλια, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Είτε ως παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών και τηλεπαιχνιδιών είτε ως πρωταγωνιστεί σειρών. Εκείνος, σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», φαίνεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει στη μικρή οθόνη και δη μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ 1.

Σύμφωνα με το «ΜΥTV», στα γραφεία της κρατικής τηλεόρασης υπάρχει μία πρόταση για νέα σειρά, σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά (σ.σ.: «Το αύριο μας ανήκει» κ.ά.), με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η συγκεκριμένη σειρά θα αποτελείται από 30 επεισόδια. Βέβαια, αν και το περιεχόμενο του σίριαλ παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, δεν αποκλείεται να είναι η μεταφορά του τελευταίου αστυνομικού - ιστορικού μυθιστορήματος του συγγραφέα, με τίτλο «Πριν κοιμηθείς με τον διάβολο», που ετοίμαζε. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν άμεσα. Να σημειωθεί ότι η εν λόγω σειρά, εφόσον εγκριθεί, προορίζεται για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved